NİL’DE ÖLÜM
11 Şubat 2022 / 2s 7dk

Tür: Polisiye, Gerilim
Yönetmen: Kenneth Branagh
Senarist: Michael Green, Agatha Christie
Oyuncular: Kenneth Branagh, Tom Bateman, Gal Gadot, Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French

Konu: Belçikalı dedektif Hercule Poirot’nun göz alıcı bir gemide süren Mısır tatili, mükemmel bir çiftin balayının trajik bir şekilde kesilmesiyle bir katil avına dönüşür. Uçsuz bucaksız çöl manzaraları ve görkemli Giza piramitlerinden oluşan destansı bir manzaraya karşı kurulan bu hikayede Poirot cinayeti çözebilmek için her türlü yolu deneyecektir.

UNCHARTED
11 Şubat 2022 / 1s 55dk

Tür: Macera, Aksiyon
Yönetmen: Ruben Fleischer
Senarist: Art Marcum, Matt Holloway
Oyuncular: Tom Holland, Mark Wahlberg, Sophia Ali, Tati Gabrielle, Antonio Banderas

Konu: Akıllı hırsız Nathan Drake 500 yıl önce Ferdinand Magellan’ın kaybettiği bir serveti kurtarmak için deneyimli hazine avcısı Victor “Sully” Sullivan tarafından işe alınır. İkili için bir soygun olarak başlayan iş, kendisinin ve ailesinin gerçek varisler olduğuna inanan acımasız Moncada’dan önce ödüle ulaşmak için dünya çapında bir yarışa dönüşür.

MALAZGİRT 1071
11 Şubat 2022 / 2s 10dk
Tür: Tarihi
Yönetmen: Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar
Senarist: Bilal Kalyoncu, Özgür Bakar, Alper Kıvılcım
Oyuncular: Cengiz Coşkun, Vildan Atasever, Haluk Piyes

Konu: Müslüman toplulukları Selçuklu bayrağı altında birleştirme hayali olan Sultan Alparslan, Anadolu’ya seferleri devam ettirmektedir. Bizans’da yaşanan iç karışıklıklar da Türklerin Anadolu’da hızlıca yol almasının önünü açmıştır. Bu duruma dur demek isteyen Romen Diyojen’in hedefinde, Türkleri Anadolu’dan atma düşüncesi vardır. İki ordu Malazgirt ovasında karşı karşıya gelecek ve Türklerin bu topraklarda bin yıl sürecek serüveni başlayacaktır.

İSMETSE OLUR
11 Şubat 2022 / 1s 16dk

Tür: Komedi
Yönetmen: Umut Kaya
Senarist: Umut Kaya
Oyuncular: Turan Özdemir, Ayça Ekin Beğen, Melis Buse Betkayan

Konu: Kısmetli Köyü’ne gelen yabancı bir adam ve ekibi, bir iş peşindedir bu iş uzak doğunun en kıymetli ve şifalı bulduğu, en derin yaraları bile kısa sürede iyileştiren bukalemun yağıdır. Yabancı adam köylülere Kısmetli kasabasının bu iş için en iyi yer olduğunu anlatır ve kurulması gereken çiftliğin ortaklığına kasabalının da katılmasını söyler.

EVLEN BENİMLE
11 Şubat 2022 / 1s 52dk
Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Kat Coiro
Senarist: John Rogers, Tami Sagher, Harper Dill
Oyuncular: Jennifer Lopez, Owen Wilson, Maluma

Konu: Jennifer Lopez’in ve latin müzik yıldızı Maluma’nın orijinal şarkılarının yer aldığı Evlen Benimle filminde Lopez ve Owen Wilson, evlenmeye ve birbirlerini daha sonra tanımaya karar veren iki yabancıyı canlandırıyorlar. Değerlerin beğenilere ve takipçilere bağlı olduğu bir dünyada gerçek bir şey arayan iki farklı insan hakkında sıra dışı bir macera olan Evlen Benimle filmi şöhret, evlilik ve sosyal medya hakkında bir aşk hikâyesi.

BERGMAN ADASI
11 Şubat 2022 / 1s 53dk

Tür: Dram, Komedi, Fantastik
Yönetmen: Mia Hansen-Løve
Senarist: Mia Hansen-Løve
Oyuncular: Tim Roth, Mia Wasikowska, Vicky Krieps, Grace Delrue

Konu: Bergman Adası’nda bir çift, gelecek filmleri için senaryo yazmak üzere bir adada intivaya çekilir. Gittikleri yer, Ingmar Bergman’a ilham veren bir adadır. Yaz boyunca orada kalan çift için zamanla hayal ile gerçek birbirine karışmaya başlar. Gerçekler bulanıklaşmaya başlar ve adanın vahşi doğasına teslim olurlar.