“Farkındalık saç köklerinde başlar!” mottosu ile yola çıkan AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT, baş derisine odaklanan üç yeni ürün ile #farkındalıkdeneyimi’ni bir üst seviyeye taşıyor.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT salonlarında uygulanan Memento servisi, kuaför salonlarını kişinin benliğiyle yeniden bağlantı kurduğu bir farkındalık alanına dönüştürüyor. Memento servisinde masaj hareketleri sayesinde saç yıkama anı, mini bir SPA deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Baş derisi masajı, mutlu hissetmenize yardımcı olurken tıpkı yüz bakımında olduğu gibi, kan akışını ve sağlıklı dolaşımı destekleyerek, stres ve gerginliğinizi azaltıyor ve gevşemeniz için harika bir fırsat yaratıyor.

Saçınıza kökten uca bakım için tasarlanan bu ritüelde Bare Cleanser, dengeleyici bir baş derisi deneyimi sağlıyor, ardından detoks etkili Detoxifying Scalp Mud ve dengeleyici Balancing Potion karıştırılarak özel bir baş derisi deneyimi hazırlanıyor. Nihai rahatlama için duyusal masajın keyfine varacağınız ve saçın ötesine geçen bir ferahlık için Enhancing Water’ı keşfedeceğiniz unutulmaz anlar sizi bekliyor.