HER ŞEY HER YERDE AYNI ANDA

8 Nisan 2022 / 2s 20dk / 

Tür: Bilimkurgu, Macera

Yönetmen: Daniel Scheinert , Daniel Kwan

Senarist: Daniel Scheinert , Daniel Kwan

Oyuncular: Michelle Yeoh , Jamie Lee Curtis , James Hong

Konu: Kocasıyla yıllar önce Çin’den Amerika’ya göç edip yeni bir hayata başlayan Evelyn, yaşayabileceği alternatif hayatlarla bağlantılı diğer evrenleri keşfederek, tek başına tüm evrenleri kurtarması gereken çılgın bir maceraya sürüklenir.

KOMPLO

8 Nisan 2022 / 1s 44dk / 

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yönetmen: Tarik Saleh

Senarist: J.P. Davis

Oyuncular: Chris Pine, Ben Foster, Gillian Jacobs

Konu: Chris Pine, bu gerilim dolu aksiyonda, ordudan atılan ve emekli maaşı kesilen Özel Kuvvetler Çavuşu James Harper rolünde. Borç içinde, seçenekleri tükenmiş ve ailesini geçindirme konusunda çaresiz olan Harper, özel bir yeraltı askeri gücüyle sözleşme yapar. İlk görev ters gittiğinde, seçkin asker kendini tehlikeli bir komplonun içinde bulur ve hayatta kalmak için savaşır.

DÜŞLER FABRİKASI

8 Nisan 2022 / 1s 21dk / 

Tür: Animasyon

Yönetmen: Tonni Zinck, Kim Hagen Jensen

Senarist: Søren Grinderslev Hansen, Kim Hagen Jensen

 Konu: Sınırsız hayal gücüne sahip küçük bir çocuk, bir gün düşlerin nasıl yapıldığını keşfederse neler olur? Hayalperest Minna kardeşini kurtarmak istediği zaman kendisini tam da bu düşlerin yapıldığı yerde, sevimli rüya yapıcılarının olduğu bambaşka bir diyar olan Düşler Fabrikası’nda bulur.

KENDİNDEN KAÇAK

8 Nisan 2022 / 1s 57dk / 

Tür: Komedi

Yönetmen: Levent Türkan
Senarist: 
Cüneyt İnay
Oyuncular: 
Fatih Yasin , Atakan Özyurt , Bilal Hancı

Konu: Atakan, Fatih ve Bilal bilgisayar bağımlısı üç gençtir. Oyun oynarken eve giren çıkan insanlardan bile haberleri olmadığı için yakınlarında meydana gelen bir hırsızlık suçu üzerlerine kalır ve hapse girerler. Gençler kendilerine bir komplo kurulduğunu düşünürler. Hapishane müdürünün baskısı, ortam ve mahkûmların üzerlerine üzerlerine gelirler. Baktılar ki olmayacak kaçıp kendilerine kurulan komployu açığa çıkarmaya karar verirler.

BİR DİLEK TUT

8 Nisan 2022 / 1s 35dk / 

Tür: Aile

Yönetmen: Mete Akkuş

Senarist: Avni Tuna Dilligil, Mete Akkuş

Oyuncular: Altan Erkekli , Vildan Atasever , İhsan Berk Aydın

Konu: Mutlu bir hayatı olan Kaan bir gün ailesinin İstanbul’a taşınacağını öğrenir. Bu haber onu üzer. Arkadaşlarını ve çok sevdiği kürek takımını bırakmak istemez. Bir şey yapıp bu yolculuğu durdurmalıdır. Sonunda çareyi teyzesinin ona hediye ettiği kitapta bulur. Bir Dilek Tut isimli kitap sayesinde nasıl dilek tutacağını, saflığın ve iyi kalpliliğin tılsımını keşfeder. Kitap ona hiç hayal etmediği bir dünyanın kapısını açar.

MAHLUK

8 Nisan 2022 / 1s 13dk / 

Tür: Korku

Yönetmen: Ozan Ceylan

Senarist: Ozan Ceylan

Oyuncular: Burak Küçük , Ogan Şenyolcu , Mustafa Kavalcı

Konu: Kan davası yüzünden ailesine kaybeden Kerim köylüsünce sevilen bir gençtir. Gönlünü kan davalı olduğu ailenin kızı Seher’e kaptırır. Annesiyle yaşayan Seher’in babası da bu  davada hayatını kaybetmiştir. Seher’in annesi Kerim ile Seher arasında aşka karşıdır. Bu birlikteliğin gerçekleşmemesi için kızını öldürmeyi bile göze almıştır. Hayatı altüst olan Kerim, arkadaşı Emrah’la, dünya dışı varlıklar hakkında bilgi sahibi Yusuf hocaya gider.

KİRPİ SONİC 2

8 Nisan 2022 / 2s 2dk / 

Tür: Animasyon, Aile

Yönetmen: Jeff Fowler

Senarist: Patrick Casey, Josh Miller

Oyuncular: Ben Schwartz , Idris Elba , Colleen O’Shaughnessey, Jim Carrey

Konu: Sonic, Green Hills’e yerleştikten sonra gerçek bir kahraman olmak için gereken özelliklere sahip olduğunu kanıtlamak için sabırsızlanır. Dr. Robotnik, bu kez yeni ortağı Knuckles ile birlikte medeniyetleri yok etme gücüne sahip olan bir zümrüdün arayışıyla geri döndüğünde sınavı başlar. Sonic, yardımcısı Tails’le ekip olur ve birlikte zümrüdü yanlış ellere düşmeden bulmak üzere dünya çapında bir yolculuğa çıkarlar.

FLAŞBELLEK

8 Nisan 2022 / 1s 40dk / 

Tür: Dram

Yönetmen: Derviş Zaim

Senarist: Derviş Zaim

Oyuncular: Saleh Bakri , Ali Süleyman , Sara El Debuch

Konu: Film, Suriye’de halen devam eden savaştan bir kesiti anlatıyor. Gerçek bir olaydan yola çıkan hikâyenin kahramanları derin çelişkilerinden sıyrılıp bilinmezlerle dolu geleceklerine adım atıyorlar. Savaş esnasında aldığı yara nedeniyle konuşmakta zorlanan Ahmet’in başından geçenler, ironik hikâyenin temelini oluşturuyor. Ahmet hayatını korumak için ya susmalı, ya da ölümü göze alıp şahit olduğu berbat şeyleri kamuoyuna aktarmalıdır.

SON PARTİ

8 Nisan 2022 / 1s 40dk / 

Tür: Komedi, Romantik

Yönetmen: Enes Ateş

Senarist: Enes Ateş

Oyuncular:  Fırat Altunmeşe , Almila Ada , Nil Keser

Konu: İkiz kardeş olan Katre ve Birsu, Şehnaz Lisesi’nin 12. sınıfında tahsillerine devam etmektedirler. Birsu okulun en popüler kızlarındandır, Katre ise ailenin asi çocuğudur. Eğitim dönemi sonuna ulaşılmış ve artık Şehnaz Lisesi’nin bir geleneği olmuş olan Egemen’in doğum günü partisinin yapılma günü de gelmiştir. Parti yapılacak olan bu akşam, o yıl mezun olacaklar için sınavlardan önce son kez bir araya gelinecek özel ve farklı bir gece olacaktır.

ŞEYTANIN KİTABI: İBN-İ CÜHAŞE

8 Nisan 2022 / 1s 40dk / 

Tür: Korku

Yönetmen: Okan Ege Ergüven

Senarist: Okan Ege Ergüven

Oyuncular: Engin Yüksel , Rüya Yürüten , Cemre Özgül

Konu: Tamer, 12 yıllık eşi Yeşim ve 10 yaşındaki küçük kızları Defne ile mutlu bir hayat sürdürmektedir. Her yaz yaptıkları gibi yazlıklarına tatile gelirler fakat bu yaz hiç de diğer yazlara benzemeyecektir. Defne’nin topraktan çıkardığı böcekleri yemesi başlayan sıra dışı olaylar Tamer’i Yeşim’in 12 yıldır hiç bilmediği gizemli kökenlerine götürecek ve Cinler aleminin en güçlü ve tehlikeli Cini İbn-i Cühaşe ve onun Cin Ordusu ile tanıştıracaktır.