DOKTOR STRANGE: ÇOKLU EVREN ÇILGINLIĞINDA
6 Mayıs 2022 / 2s 6dk / 
Tür: Fantastik
Yönetmen: Sam Raimi
Senarist: Michael Waldron, Scott Derrickson
Oyuncular: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor
Konu: Marvel Sinematik Evreni, Doktor Strange Çoklu Evren Çılgınlığında filmi ile Çoklu Evren’in kapılarını açıyor ve sınırları zorluyor. Eski ve yeni yol arkadaşlarının yardımıyla, gizemli yeni bir düşmanla yüzleşmek için Çoklu Evren’in akıllara sığmayan gerçekliklerini kat eden Doktor Strange ile bilinmeyene doğru yolculuk başlıyor.

THE BAĞCILAR
6 Mayıs 2022 / 1s 30dk / 
Tür: Aksiyon
Yönetmen: Osman Salih Yürekli
Senarist: Bayram Arslan
Oyuncular: Bayram Arslan, Su Polen, Erkan Can
Konu: Konusunu afişinde “Bizler konforlu mekanların süslü çocukları değil, karanlık sokakların delikanlı yürekleriyiz” cümlesiyle ifade eden film, mahallede uyuşturucu satılmasına izin vermeyen ve bu uğurda başlarına bela açan arkadaş gurubunun hikayesini anlatıyor. Uyuşturucuya karşı başlatılan mücadelede “Geride kim kalırsa, ölenin intikamı mutlaka alınacak” yeminiyle hiç bitmeyen bir intikamın fitili ateşleniyor.

ERZURUMLU MÜMESSİL
6 Mayıs 2022 / 1s 45dk / 
Tür: Komedi
Yönetmen: Servet Aksoy
Senarist: Çağatay Dörtyıldız, Burak Bozdağ
Oyuncular: Burak Bozdağ, Dila Danışman, Burcu Binici
Konu: Erzurumlu bir ilaç mümessili olan Burak mahalle kahvehanesindeki sakinlere hikayelerinden birini anlatmaktadır. Mümessilliğinin ilk gününden öncesine döneriz. Burak işsiz güçsüz, ailesiyle yaşayan aylak bir adamdır. Arkadaşlarıyla vakit geçirmektedir. Şeref adındaki yakın arkadaşı Burak’a onun düğününde sağdıç olacağını söyler. Burak arkadaşının dükkanındaki zengin bir ilaç mümessilini görür ve mümessillik aday başvurusunda bulunur.

AŞK ÇAĞIRIRSAN GELİR
6 Mayıs 2022 / 1s 45dk / 
Tür: Romantik Komedi
Yönetmen: Emre Kavuk
Senarist: Emre Kavuk
Oyuncular: Keremcem Dürük, Melis Babadağ, Cem Zeynel Kılıç
Konu: Filmde, birbirinden farklı 5 çiftin bir gün içerisinde geçen komik hikayeleri anlatılıyor. Artık aşık olmak istediğini söyleyen kahramanımızın bu isteğine kader kayıtsız kalmaz ve ona aşkı getirecek olaylar zincirini başlatır. Bu olaylar zincirinde birbirinden farklı 5 çiftin komik hikayesine tanık olurken, yapılan her hareketin bir başkasının hayatında bir dönüm noktası olduğunu ve yaşanan her talihsizliğin aslında iyi bir şeylere vesile olabileceğini anlarız.