Dagi, 2022 İlkbahar / Yaz koleksiyonu ile bayramda şıklık ve rahatlık sunuyor. Sezonun trend parçalarının yer aldığı koleksiyonda; keten gömlekler ve elbiseler dikkat çekerken; bayramda sahillerde olmayı tercih edenler için ise, 700’den fazla parçanın yer aldığı plaj koleksiyonu ön plana çıkıyor.

Kaliteyi ve rahatlığı merkezine koyan, şık tasarımlarıyla dikkat çeken Dagi, geniş ürün gamı ile bayramda hem şık hem de rahat tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Keten gömleklerden, elbiselere; mayo & bikinilerden, kimono tasarımlarına kadar pek çok ürünün yer aldığı Dagi 2022 İlkbahar/ Yaz koleksiyonu, bayramda ister plajda isterse şehirde, her ortamda rahatlıkla kullanılıyor. Limited Edition parçaları da barındıran plaj koleksiyonunda 700’ün üzerinde ürün sunan marka, plaj ürünleri ile bayram tatilinde de kullanıcılara hitap ediyor. Koleksiyonda her parça mix & match yapılarak içinizden geldiği gibi kombinlenebiliyor.

Her daim hem şık hem de rahat tercihler yapmaya özen gösteren tüm aile üyeleri  tarzlarına uygun birbirinden seçkin iç giyim, ev-uyku, rahat giyim, plaj giyim ve spor giyim ürünlerine Dagi mağazalarından ve www.dagi.com.tr internet sitesinden ulaşabilir.