COMA
19 Ağustos 2022 / 1s 51dk / 
Tür: Aksiyon, Bilimkurgu
Yönetmen: Nikita Argunov
Senarist: Nikita Argunov, Timofei Dekin
Oyuncular: Rinal Mukhametov, Lyubov Aksyonova, Milos Bikovic
Konu: Gizemli bir kaza geçiren genç bir mimar, kendisini garip bir dünyanın içinde bulur. Komada olan insanların anılarına dayanan bir dünyanın içinde bulunan adam, hayatın kurtarmak için bu dünyanın kurallarını öğrenmek zorundadır. Hayatı için zorlu bir savaşın içinde olan adam, gerçek dünyaya çıkış yolunu bulmaya çalışırken hayatının aşkı ile tanışma fırsatı yakalar.

KAYGISIZ BAŞ
19 Ağustos 2022 / 1s 30dk / 
Tür: Komedi
Yönetmen: İskender Bingöl
Senarist: İskender Bingöl, Fahri Taş
Oyuncular: Ferdi Akarnur, Mehmet Çepiç, Bülent Ergün
Konu: Murat, Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasını paylaşan, yani memleketine, İstanbul’daki işinden kovulması sonucu ani bir kararla döner. Kuzenleri Bedri ve Fehmi ise, işledikleri bir suçtan kaçmaya çalışırlarken, yeni bir iş kurmak isteyen Murat ile yolları kesişir. İşte bu kasaba ve ortalıkta dolaşan Kaygısız Baş, Bedri ve Fehmi’nin kaçmasına engel, Murat’ın yeni bir iş kurmasına destek olacaktır.

HAYIR
19 Ağustos 2022 / 2s 10dk / 
Tür: Korku, Gerilim
Yönetmen: Jordan Peele
Senarist: Jordan Peele
Oyuncular: Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun

Konu: Film, Peele ile Akademi ödüllü Daniel Kaluuya’yı (Kapan, Judas and the Black Messiah) yeniden bir araya getiriyor. Ekibe ayrıca Keke Palmer (Hustlers, Alice) ve Akademi adayı Steven Yeun (Minari, Okja) da California’nın iç kesimlerindeki tenha bir kanyonda yaşayan, esrarengiz ve ürpertici bir keşfin tanıkları olarak katılıyor.

OOOPS! SEVİMLİ TAYFA
19 Ağustos 2022 / 1s 26dk / 

Tür: Animasyon
Yönetmen: Toby Genkel, Sean McCormack (II)
Senarist: Richard Conroy, Richard Conroy
Oyuncular: Max Carolan, Ava Connolly, Dermot Magennis

Konu: Nestrian Finny ve en iyi arkadaşı Leah, gemi ile yaptıkları yolculuk sırasında yaşanan bir kaza sonucu denize düşer. Bir sal üzerinde hayatta kalmaya çalışan iki, bu sefer de fırtınaya yakalanır. Fırtına sonucu sel ikiye bölününce Finny ve Leah farklı yönlere savrulur.