İLLÜZYON
26 Ağustos 2022 / 1s 48dk / 

Tür: Fantastik
Yönetmen: Giga Agladze
Senarist: Giga Agladze
Oyuncular: Jim Sturgess, Rhona Mitra, Orla Brady
Konu: Bir mimara nadir görülen bir göz hastalığı teşhisi konur ve bu onu insanların gerçek kimliklerini gördüğü gerçeküstü bir hayal dünyasına sokar. Gördükleri dayanılmaz hale geldikçe, gizemli bir kadına aşık olur ve kendi kimliğiyle ilgili gerçeklerle yüzleşmeye başlar.

 

KARAGÖZ: YAR BANA BİR EĞLENCE
26 Ağustos 2022 / 1s 19dk / 
Tür: Animasyon
Yönetmen: Murat Karahüseyinoğlu
Senarist: Murat Karahüseyinoğlu
Seslendirme: Yetkin Dikinciler, Altan Erkekli, Mazlum Kiper
Konu: Parasızlık yüzünden zor zamanlardan geçen Karagöz’ün bu sorunu ev hayatına da yansır. Bu nedenle eşi ile tartışan Karagöz, evini kiraya vermeye karar verir. Burada da sorunlardan kurtulamayan Karagöz, Hacivat’ın fikirlerine uyarak Tuzsuz’u kandırır. Ancak bu onun daha ciddi sorunlar yaşamasına neden olur. Tam da bu kaosun ortasında Karagöz’ün karısı ondan intikam almak için bir oyun oynar. Karagöz, içine düştüğü durumdan kurtulmayı başarabilecek midir?

ŞÜPHE
26 Ağustos 2022 / 1s 34dk / 

Tür: Korku
Yönetmen: Jamie Patterson
Senarist: Christian J. Hearn
Oyuncular: April Pearson, Samantha Bond, James Cosmo
Konu: Babasının intiharı, genç bir anne olan Helen için büyük bir yıkım olur. Çok geçmeden Helen, babasının ölümüne neyin yol açtığını araştırmaya başlar. Yaptığı araştırmalar onun 30 yıl öncesine ait çözülmemiş bir gizemi ortaya çıkardığında, çocuğu için ölümcül olabilecek karanlık bir aile sırrını keşfeder.

 

ALEM-İ CİN 3 : SALGIN
26 Ağustos 2022 / 1s 21dk / 

Tür: Korku
Yönetmen: Gökhan Arı
Senarist: Alper Kıvılcım, Özgür Bakar
Oyuncular: Dilara Ilgaz, Bulut Genç, Yaren Oktay
Konu: 1960’lı yıllarda intikam uğruna Alem-i Cin’in kapısının açılması ile birlikte cin salgını başlar. Dönemin sır sahibi Selim Hoca bir kilit taşı yapıp salgını durdurur. Günümüze gelindiğinde 1960 yılında salgının durması için yapılmış kilit taşının kırılmasıyla cin salgını yeniden başlar. Sırrın son sahibi Sefa Hoca, Alem-i Cin’in kapısını kapamak için amansız bir mücadeleye girer.