Sokak ve spor kültürünü içinde barındıran ve bu kültürü deneyimlemeye odaklı etkinliklere imza atan Sneaks Up, basketbol severlere renkli ve bir o kadar da heyecanlı bir turnuvaya daha davet ediyor. Geçtiğimiz Pazar ilki gerçekleşen Champs Of The Beach Basketbol Turnuvası’nın ikincisi 4 Eylül Pazar günü bir kez daha Burc Beach’te düzenlenecek. Keyifli ve eğlenceli bir mücadeleye sahne olan Champs Of The Beach Basketbol Turnuvası’nın ikincisinde de yarışmacılar kıran kırana yarışırken büyük ödülün sahibi olmak için ter dökecek.

Nefeslerin tutulacağı plaj basketbolu turnuvasında her bir takımda 3’er oyuncu sahaya çıkacak. 18 yaş ve üzeri katılımcılara açık ve ücretsiz olacak turnuvanın kazanan takımı Sneaks Up’tan hediye çeki kazanırken ikinci ve üçüncü olan takımları da sürpriz ödüller bekliyor.

Siz de bu heyecanın bir parçası olmak istiyorsanız https://sneaksupcampus.com/basketbolturnuvasi  linkinde yer alan panel üzerinden katılım formunu doldurarak katılım sağlayabilirsiniz. Her bir oyuncunun tek form doldurması gerektiğini lütfen unutmayın.

Tarih: 4 Eylül Pazar

Saat: 16.00 – 19.30

Yer: Burc Beach Gümüşdere, Sarıtepe Kampüsü, 34470 Sarıyer/İstanbul