Sizlerin de çok iyi bildiği gibi kırışıklık için mucize yok, ama patent var. Caudalie ve Harvard Üniversitesi birlikte Resveratrol + hiyalüronik asit patentinin doğal kolajen üretiminde retinolden iki kat daha etkili olduğunu keşfetti. Bu keşfi Resveratrol + hiyalüronik asit + vegan kolajen güçlendiriciyi birlikte test ederek bir adım öteye taşıdılar. Sonuçlar ise oldukça etkili!

Bu patent ile cilt:

  • Doğal kolajen üretimini 5 katına,
  • Doğal hiyalüronik asit üretimini ise 2 katına çıkarıyor!

Patentli ve çok etkili vegan kolajen güçlendirici.

 40’lı yaşlara yaklaştıkça vücudumuzun kolajen ve hiyalüronik asit üretimi büyük ölçüde azalır.

Peki ya sonuç?

Cildimizin sıkılığını 40% oranında yitirmesi ve kırışıklıklarımızın daha da belirgin hale gelmesi(2).

Her zaman en etkili ve doğal çözümlerin arayışında olan Mathilde Thomas, Harvard Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. David Sinclair ile iş birliğine devam ediyor. Time dergisi tarafından “uzun yaşam gurusu” olarak adlandırılan David Sinclair, yaşlanma belirtileriyle mücadelede dünyanın önde gelen uzmanlarından birisi.

Kozmetik ürünlerinde genellikle hayvansal türevli kolajen kullanılırken Caudalie çevreye ve cilde saygılı kozmetik anlayışı çerçevesinde vegan kolajen güçlendirici kullanmayı seçti.

Kırışıklık için mucize yok ama patent var!

Caudalie ve Harvard Üniversitesi birlikte Resveratrol + hiyalüronik asit patentinin doğal kolajen üretiminde retinolden iki kat daha etkili olduğunu keşfetti. Bu keşfi yenilikçi birleşim Resveratrol + hiyalüronik asit + vegan kolajeni birlikte test ederek bir adım öteye taşıdılar. Yeni bir patenti bu şekilde birlikte aldılar (FR1555116).

Sonuçlar çok etkileyici: Daha sıkı, daha dolgun ve gözle görünür oranda daha genç bir cilt için cildin doğal kolajen üretimini 5 kat, hiyalüronik asit üretimi 2 kat arttırır. Yeni bir patent doğdu. Sıkılaştırıcı ve Yaşlanma Karşıtı Gündüz Bakım Kremi (Firming Cashmere Cream) duyulara hitap eden ve ikinci cilt etkisi sunan dokusuyla cildinizi yumuşatır, rahatlatır ve yağlı bir his bırakmaz. Kaşmir hissinde dokusuyla cildi yaşlanma belirtilerine karşı doğal olarak korur.

Patentimiz Resveratrol-Lift serisindeki tüm ürünlerimizin içeriğinde mevcuttur. Ayrıca serinin tamamının tasarımını FSC sertifikalı kağıt kutular da dahil olmak üzere sır atık oluşturacak ve %100 geri dönüşrülebilir(5) olacak şekilde (2019’da bu oran %40’tı) yeniledik. Bu sayede karbon ayak izini %40 oranında azaltmış olduk(6).

(1) GERSDATA – SOG EARLY – yüz bakım ürünlerinde -Yaşlanma karşıtı kategorisinde – eczanelerde satış bazında – Fransa – Ocak 2022 cirosuna göre. (2) Cilt yüzeyindeki kolajen üretiminin cilt yüzeyi üzerindeki her alanda yaklaşık olarak %1/yıl azaldığı bilinir. Shuster S, Black MM, McVitie E.Yaş ve cinsiyetin cilt kalınlığı, cildin kolajen miktarı ve cilt sıkılığı üzerindeki etkisine göre. Br J Dermatol. (3) Harvard ve Caudalie tarafından gerçekleştirilmiş in vitro genetik testi. (4) Klinik çalışma, memnuniyet yüzdesi, 42 gönüllü, 56 gün. (5) Çok bileşenli pompa ve kapaklar hariç. Geri dönüşüm yalnızca Caudalie butiklerinde Terracycle iş birliğiyle gerçekleştirilmektedir. (6) Serinin 2019 satış hacmi baz alınarak yapılan tahmini hesaplamalara göre.