İlköğretim çağındaki çocukların ve ailelerin en büyük düşmanı bitler, okul zillerinin çalmasıyla birlikte yine gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. Sizler de bu savaştan galip gelmek istiyorsanız Paranit Repellent Baş Biti Kovucu Sprey ile gardınızı alın. 

Kendini kaşıntı ile belli etmeye başlayan bit özellikle okulların açılmasıyla ilköğretim çocuklarının ve ailelerinin kabusu oluyor. Herkese kolayca ve hızlıca bulaşabilen bit özellikle mont, şapka veya atkı gibi tekstil ürünlerinde 24 saat boyunca hayatta kalabiliyor. Bu da sınıf ortamında bir kişiden birçok kişiye hızlıca yayılmasını kaçınılmaz kılıyor. Bu kaçınılmaz sona karşı çocuğumuzu korumamız ise mümkün. Paranit Repellent Baş Piti Kovucu Sprey, sahip olduğu 12 saatlik etkin koruması sayesinde bitleri çocuğunuzdan uzak tutarak güvenli bir koruma sağlıyor.

Saç bitine karşı etkili ve güvenli koruma sağlayan, etkisi klinik olarak da kanıtlanan Paranit Repellent Baş Biti Kovucu Sprey, bit sorununun çözümüne destek oluyor. Avrupa ve Türkiye’nin 1 numaralı koruyucu spreyi Paranit Repellent Baş Biti Kovucu Sprey, baş bitlerine karşı anında ve uzun süreli koruma sağlıyor.

Doğal bitki özlerinden oluşan içeriği ve yağsız formülü sayesinde durulama gerektirmeyen sprey, kolayca uygulanabiliyor. Çocuklar okula giderken rahatlıkla Paranit Repellent Baş Biti Kovucu Sprey sıkarak kendi koruma kalkanını oluşturuyor. Saç bitine karşı etkisi klinik olarak kanıtlanmış bu ürün, hemen başlayan ve 12 saate kadar süren etkili korumasıyla bitleri uzak tutmaya yardımcı oluyor.

*Biyositleri güvenli kullanınız ve kullanmadan önce her zaman ürün etiketini ve kullanım talimatlarını okuyunuz.