COLIN’S 2022-2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, COLIN’S kadınlarına dört farklı tema ve birçok renk ile eşlik ediyor. Siyah ve beyazın uyumundan vazgeçemeyen kadınların teması Urban Idol, yılın moda renkleriyle kombinlenirken; Grounded Nostalgia teması, kiremitten sarıya uzanan renk skalasını pembe ve lilayla genişletiyor. Kolej tarzına yeni bir soluk getiren New Prep koleksiyonu pastel renklerin tutkunlarına vazgeçilmez bir tarz sunuyor. Sade ve şık modellere sahip Back to School ise, siyah, beyaz, gri tonları ve lacivert renkleri ile okula dönüş için vazgeçilmez oluyor. Her tarzın tamamlayıcısı COLIN’S jeanler ise moda tutkunu kadınlara bu sezon da eşlik ediyor.

COLIN’S, 2022-2023 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, spor şıklıktan vazgeçmeyen kadınlar için sonsuz seçenek sunuyor. Dört ayrı tema ile vitrinlerde yerini alan COLINS rahat, şık, trend kavramlarından bu sezon da taviz vermiyor.

Beyaz ve siyahın buluştuğu yeşil ve lila Urban Idol temasının modellerinde öne çıkıyor. Dikkat çeken grafik desenler, çizgiler ve tipografiler bol kesimli uzun tişörtleri ve sweatshirtleri süslüyor. Trikolarda ve ekoseli ceketlerde farklı örgü yönleri bir araya gelerek modern bir görüntü oluşturuyor. Deri ceketler ve elbiseler, koyu renkleri hayat tarzı haline getirmiş kadınlara tavrını kıyafetlerine yansıtma fırsatı sunuyor.

Sonbahardan esinlenen Grounded Nostalgia teması, kiremitten kreme uzanan renk skalasına pembe ve lilayı da ekliyor. Doğadan ilham alan tema yeşile de yer veren modelleriyle kadınlara sonbaharı bedenlerinde hissettiriyor. Yumuşak örgülü ve tüylendirilmiş kumaşlara sahip trikolar nostalji sevenlerin gözdesi oluyor. Ceket formlu gömlekler kombinleri tamamlarken, kalın şerit desenlere sahip sweatshirtler modern ve rahat giyimin vazgeçilmezi oluyor.

Pastel renklerin kolej çizgileri ile buluştuğu New Prep teması turuncu ve saks mavisi gibi canlı renklerle dikkatleri çekiyor. Her biri birbirinden ayrı çizgiye sahip triko, ceket, pantolon, etek ve gömlekler spor-şık giyime uyum sağlıyor. Sweatshirtler tutkunu olan tüm kadınlar kendini New Prep ile ifade ediyor.

Okula dönüş için vazgeçilmez modeller sunan Back to School teması sadece siyah, beyaz, gri tonları ve lacivert renklerini içeriyor. Hem okulda hem de günlük hayatta giyilebilecek sadelikte ve şıklıkta etekler, gömlekler ve pantolonlar farklı dokulara sahip trikolar, ceketler ve yeleklerle kombinleniyor. Ekosenin farklı formları bu temanın da vazgeçilmezi oluyor.

Her tarza ve temaya uyum sağlayan COLIN’S jeanler bu sezon da kadınların kombinlerini tamamlıyor. Dar, regular, boyfriend ve mom fitler; normal ve yüksek bellere sahipken aynı zamanda düz, daralan, dar ve geniş paça seçenekleri sunuyor. Mevsim geçişlerinin vazgeçilmezi kot ceketler ve her mevsime uyum sağlayan kot gömlekler bu sezon da mağazalarda yerini buluyor.

Stil sahibi kadınların her anına uyum sağlayan 2022-2023 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu, tüm COLIN’S mağazalarında ve www.colins.com’da moda tutkunlarını bekliyor.