YILDIZLARA BAK
28 Ekim 2022 / 

Tür: Dram / Romantik
Yönetmen: Doruk Tüzel
Oyuncular: Arda Kural, Altan Erkekli, Güven Hokna
Konu: Yıldızlara Bak, karısının ölümüne neden olduğunu düşündüğü için terk ettiği kızı ile yıllar sonra bir araya gelen bir adamın hikayesini konu ediyor.

 

 

 

BEBEK SERVİSİ
28 Ekim 2022 / 2s 9dk / 

Tür: Dram
Yönetmen: Hirokazu Kore Eda
Oyuncular: Song Kang Ho, Gang Dong Won, Bae Doona, Lee Ji Eun, Lee Joo Young
Konu: Sanghyeon, çevresine yapmış olduğu yüksek borçlarla boğuşurken Dongsu insanların anonim bir şekilde çocuklarını terk ettikleri büyük bir tesiste çalışmaktadır. Kapalı ve yağmurlu bir günde terk edilen Woosung adında küçük bir bebeği yüksek bir fiyatla satmak için tesisten çalarlar. Tüm bu olaylar gerçekleşirken, dedektifler onları bebeği çalarken iş üstünde yakalamak için takip etmektedirler.

KATİL KİM?
28 Ekim 2022 

Tür: Gerilim, Komedi
Yönetmen: Halina Reijn
Oyuncular: Amandla Stenberg, Maria Bakalova, Myha’la Herrold
Konu: Yirmili yaşlardaki bir grup zengin genç, şehirden uzak, ailelerine ait bir evde yaklaşan kasırga sırasında eğlenecekleri bir parti planlarlar. Partide oynanan bir oyun beklenenden oldukça farklı şekilde ilerler. Birbirlerini arkadan bıçaklamaya, sahte arkadaşlıklara ve bir partinin çok ama çok yanlış gidişine yeni ve eğlenceli bir bakış.

 

AYA SİHİRLİ YOLCULUK
28 Ekim 2022 / 1s 25dk / 

Tür: Animasyon
Yönetmen: Ali Samadi Ahadi
Oyuncular: Dirk Petrick, Peter Simonischek, Roxana Samadi
Konu: Peter, kötü Ay Adamı tarafından kaçırılan küçük kız kardeşi Anne’yi kurtarmak için büyülü bir yolculuğa çıkar. Bunun için Peter’ın gizemli bir bölge olan Ay’a gitmesi gerekir. Bu fantastik yolculuğunda Bay Sandman ile tanışan Peter, ondan kardeşinin nerede olacağına dair bilgi alır. Peter’ın kardeşini kurtarabilmesi için Night Fairy’in yemeğine katılması gerekmektedir. Ancak yemeğe sınırlı sayıda insan kabul edilir. Peter, yemeğe katılabilmek için zorlu bir mücadeleye girişir.