Dünya çapında 200’den fazla güzellik ödülü kazanan shıseıdo’nun 1 numaralı antı-agıng ultımune serum ve göz kremi ile cildinize kışın en güzel yatırım.

Shiseido’nun 1 numaralı yaşlanma karşıtı serumu Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate Serum, ImuGenerationRED teknoloji ile sağlıklı ve canlı bir cilt yaratıyor. Çift yaşlanma karşıtı teknoloji ve 8 bitki ile güçlendirilmiş yaşlanma karşıtı özelliği taşıyan serum, cildi nemlendirirken stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı koruyor. Shiseido Ultimune Power Infusing Concentrate, cildin iç savunmasını etkinleştiriyor. 3 gün sonra ciltte gözle görülür bir parlaklık, 1 ay sonra ciltte daha sıkı ve esnek bir görünüm sağlıyor. Botanik kaynaklı malzemelerden tasarlanan iç kapak, geri dönüştürülebilir cam ve yeniden kullanılabilir pompa sayesinde sürdürülebilir bir serum olma özelliğini taşıyor.

Fiyat: 2.450 TL 

Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate Cream, göz çevresindeki 5 probleme çözüm bulurken, (Morluk, şişkinlik, ince çizgiler, kuruluk ve sarkma) anında nemli, pürüzsüz ve toparlanmış bir cilt yaratıyor. İlk kez göz bakım kremi kullanacak olanlar dahil, göz çevresinde birden fazla endişe yaşayanlar için çok yönlü tarafıyla dikkat çekiyor. İçeriğinde Reishi mantarı, iris özleri, Bulgar gül suyu ve botanik kokteyli içeren Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate Cream, gelecekte daha fazla hasarın oluşmasını önlemek için cildin iç savunma mekanizmalarını güçlendiriyor. 3 ay boyunca düzenli kullanımda ise ince çizgiler ve sarkma gözle görülür bir şekilde azalıyor.

Fiyat: 1.350 TL

SUYA DAYANIKLILIĞI ARTTIRAN YÜKSEK TEKNOLOJİSİ İLE SHISEIDO GÜNEŞ BAKIMI

Şehir hayatında yaşayan herkesi hedef alan Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30 Cream, çevre kirliliğine ve UV ışınlarına karşı etkin bir koruma sağlayarak, yaşlanma karşıtı, yağsız ve hafif formülü ile şehir hayatı için formüle edildi. Shiseido Urban Environment Age Defense Oil-Free SPF30 Cream, ciltle kusursuz şekilde bütünleşerek beyaz iz bırakmıyor ve tüy kadar hafif dokusu ile makyaj altına kullanılıyor. Shiseido’nun olağanüstü teknolojisinin değerli içeriklerini taşıyan güneş kremi, Sun Dual Care teknolojisi ile cildi güzelleştiriyor, Superveil-Uv 360 teknolojisi ile cildi hem UVA hem de UVB ışınlarından koruyor ve Hybrid Anti-Pollution Powder ile yaşlanmaya karşı daha dirençli bir cilt sağlıyor.

Fiyat: 870 TL

Güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlayan stik formunda şeffaf güneş koruyucu Shiseido Clear Sunscreen Stick SPF50+ , güçlü bir güneş korumasına sahiptir. Tüm cilt tipleri için uygun olan stik, yüz ve vücut için kullanılıyor. Shiseido Clear Sunscreen Stick SPF50+, güneşe karşı cilt sağlığını ve güzelliğini korurken, çığır açan teknolojilerle (WetForce, HeatForce, Profense CL, NatureSurge Complex, SuperVeil 360) cildi UV ışınlarından koruyor. Benzersiz, şeffaf formdaki güneş koruma stiği beyaz iz bırakmadan cildi koruyor. Aynı zamanda stik doğada çözülebilir özelliği ile biyolojik olarak parçalanabiliyor ve tekrar kullanılıyor.

Fiyat: 950 TL

LİDER CİLT BAKIM MARKASI SHISEIDO’NUN BİLİM VE TEKNOLOJİYİ BİRARAYA GETİREREK ÜRETTİĞİ İKONİK CİLT BAKIMI ÜRÜNLERİ

Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, gündüz ve gece kullanılabilir özelliği ile cildi toparlama, sıkılaştırma uzmanı Vital Perfection serisinin normal ciltler için uygun olan nemlendirici kremi olma özelliğini taşıyor. Yaşlanma belirtileri (Sarkma, elastikiyet kaybı ve leke) ile savaşan, normal ciltli kadınları hedef alan Shiseido Vital Perfection Uplifting and Firming Cream, Shiseido’nun orijinal TruStructive teknolojisi ve yeni Kurenai-Trulift Kompleksi ile cilt yapısını güçlendirmek ve cildi onarmak için cildin kendi doğal onarıcı fonksiyonlarını iyileştiriyor. Krem sadece 1 haftada daha sıkı bir cilt görünümü yaratırken, 4 haftada daha toparlanmış ve aydınlık bir cilt sunuyor. Vital Perfection özel kokusu sayesinde stresi azaltıyor.

Fiyat: 2.300 TL

Shiseido’nun Neuroscience’dan (sinirbilimi) ilham alarak tasarlanan ilk anti-aging ürünü Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, cildi genç ve ışıltılı bir görünüme kavuşturmak için anti-aging bakımda daha hızlı sonuç veren ReNeura Teknolojisi+ ile üretiliyor. ReNeura Teknolojisi+ cildin zamanla etkisi azalan duyusal reseptörlerini yeniden uyandırıyor ve cildin kırışıkları onarmak için kendi onarım sürecini hızlandırarak bakım ürünlerine daha verimli bir şekilde cevap vermesini sağlıyor. Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Cream, sadece 2 haftada gözle görülür bir şekilde kırışıklıkları azaltıyor, ince çizgileri düzeltiyor ve cilde nem veriyor.

Fiyat: 1.800 TL

Cildi sıkılaştırma ve toparlama uzmanı olan Vital Perfection serisinin anti-aging etkili göz çevresi bakım kremi Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream, içerdiği retinol sayesinde yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hiyalüronik asit üretimini destekliyor. Shiseido’nun orijinal TruStructive teknolojisi ve yeni Kurenai-Trulift kompleksi ile cildin yapısını güçlendiriyor ve cildi onarmak için cildin kendi doğal onarıcı fonksiyonlarını iyileştiriyor. Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream sıkı ve gergin bir göz çevresi için esneklik kaybına neden olan yaşlanma faktörlerine karşı direniyor.

Fiyat: 1.650 TL

Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, göz çevresindeki 6 çeşit kırışıklığa karşı (Gözün iç köşesindeki kırışıklıklar, göz altı kırışıklıkları, kaz ayakları, göz kapağı kırışıklıkları, göz altı halkasının altındaki kırışıklıklar ve stres kırışıklıkları) hızlı ve etkileyici bir çözüm sunuyor. Yoğun nemlendirmesi sayesinde kuruluktan oluşan ince çizgileri gözle görülür şekilde azaltan Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream, anında daha pürüzsüz, dolgun, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümü azalmış bir cilt yaratıyor. Teknolojisi Neuroscience’dan (sinir bilimi) ilham alan göz çevresi bakım kremi, cildin kendini yenileme sürecini destekleyen ReNeura Teknolojisi ile üretildi.

Fiyat: 1.550 TL

Erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen kuru cilde sahip kadınlar için üretilen Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunarken, erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı özelliği ile dikkat çekiyor. Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream, mevcut ince çizgileri minimize ediyor ve gelecekte oluşacak çizgileri engelliyor. 4 haftalık kullanımın ardından kullanan kadınların %93’ü cildinin tamamen pürüzsüz hale geldiğini bildirdi.

Fiyat: 1.690 TL

JAPONYA’NIN LİDER CİLT BAKIM MARKASI SHISEIDO İLE 1 GÜNDE 5 YAŞ DAHA GENÇ GÖRÜNÜM

Shiseido’nun en fürüristik teknolojisini kullanan gündüz ve gece ikilisi Shiseido Bio-Performance Infill Serum & Full Expansion Serum, estetik prosedürlerden ilham alarak cilde anında dolgu etkisi veriyor. Geceleri, Infull Serum cildi yüksek moleküler ağırlıklı kompakt haldeki hyalüranik asit ile doldururken, sabahları, Full Expansion Serum cildi içeriden dolgunlaştırmak ve kaldırmak için yüksek moleküler ağırlıklı hiyalüronik asiti orijinal (kompakt haline gelmeden önceki hali) boyutuna geri getiriyor. Bu ayrılmaz ikili bakım, dolgunluk vermek için cildi içeriden yukarı itmeye yardımcı oluyor.

Fiyat: 6.900 TL