Bobbi Brown’ın sınırlı sayıdaki özel yılbaşı koleksiyonu ile tanışın. Bu özel koleksiyon sayesinde göz alıcı ışıltınızı en üst seviyeye taşımaya ne dersiniz? Hem kendiniz hem sevdikleriniz için mükemmel bir seçenek olan bu set sayesinde yılbaşı ruhu her an sizinle olacak.

Luxe Eye & Cheek Palette

Yeni ve sınırlı sayıdaki Luxe Eye & Cheek Palette – göz ve yanaklar için tasarlanmış bu ışıltılı paletle yılbaşı görünümünüzü aydınlatın.

Aydınlatıcı Pudra 

Bu yılbaşında çok satan, inci parıltılarına sahip aydınlatıcı pudra ile parıldayın. Pink Glow tonundaki pudra ile yüzünüzdeki istediğiniz bölgeleri vurgulayın.

Luxe Lip Color Ruj

Luxe Lip Color; kremsi, nemlendirici ve tam kapatıcı yapısı ile lüksün tanımını dudaklarınızda yeniden tanımlamak için geldi. Sınırlı sayıdaki bu koleksiyon tasarımı ile yılın en eğlenceli dönemine dudaklarınız ile imzanızı atın.

 Day & Light Far Paleti

Yumuşak pembeler, göz alıcı pudra renkler ve büyüleyici nötr tonlarda 8 YENİ renk tonu içeren sınırlı sayıdaki Day & Light Göz Farı Paletimiz ile gözlerinizi parıltıya hazırlayın.

Jadestone Göz Farı Paleti

Büyüleyici Gözler. Jadestone Göz Farı Paleti, sıcak nude tonları, ışıltılı altınları ve yeşilleri içeren 12 YENİ renk tonu ile göz kapaklarınızı aydınlatıyor.

En Sevilen Bobbi Brown Ultimate Hediye Seti 

Sınırlı sayıdaki 9 parçalı Bobbi Brown ‘un en çok satanlar seti, yılbaşında parıldamanız için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Set, hediye edilebilir bir seyahat çantasına yerleştirilmiştir; nereye giderseniz gidin, evde veya seyahatte Bobbi Brown ışıltınızı hep yanınızda taşıyın.

İçerisindekiler:

✓ Tam Boy Smokey Eye Maskara

✓ Mini Extra Lip Tint ruj -Bare Pink

✓ Malted Pink & Incandescent- Long-Wear Cream Shadow Sticks far

✓ Mini Full Coverage Yüz Fırçası

✓ Seyehat Boyu Vitamin Enriched Face Base Krem

✓ Mini Hydrating Göz Kremi

✓ Mini Soothing Temizleme Yağı

✓ Special-Edition Makyaj Çantası

Ekstra Hafif Cilt Bakım Seti

Bu sınırlı üretilen set; kuru ciltlere nemlendirici etki ve ekstra haz verir. Bir sezon boyunca kullanabileceğiniz tam boy Ekstra Onarıcı Yoğun Göz Kremi, tam boy Ekstra Onarıcı Yoğun Nemlendirici ve sınırlı sayıda üretilen özel makyaj çantası içerir.

Kirpikler İçin Maskara Seti

Kirpikleri anında belirginleştiren görünümler için göz alıcı temel parçaları içeren bu sınırlı sayıdaki setle kirpiklerinize ihtiyacı olan değeri verin.

Mini Crushed Lip Üçlüsü

Sınırlı sayıdaki bu 3’lü dudak seti, ruj severlerin yılbaşında vazgeçilmezi olacak.

Mini Long Wear Cream Shadow Far seti bütün gece sizinle

Yılbaşında nerede olursanız olun, 3’lü çubuk farlarımız ile göz kapaklarınız her zaman en iyi ve en hızlı şekilde hazır. Krem göz farı, 24 saat boyunca kalıcılık ve kolay kullanım sağlar. Tek hareketle hazırsınız!