NG HOTELS, Sapanca ve Afyon’daki otellerinde yılbaşına özel hazırladığı programlarla misafirlerine enfes bir müzik ziyafeti yaşatacak. NG SAPANCA ve NG ENJOY yılbaşı gecesini Cenk Eren’in sahne alacağı programla, NG AFYON ise Öykü Gürman konseriyle taçlandıracak.

2023’e konfor ve eğlencenin buluştuğu benzersiz anlar ile “merhaba” demek istiyorsanız, NG SAPANCA, NG ENJOY ve NG AFYON’un konukları için hazırladığı programlar tam size göre.

NG SAPANCA VE NG ENJOY’DA CENK EREN RÜZGARI ESECEK 

World Luxury Spa Awards 2022’de “Luxury Forest Spa ödülüne layık görülen NG SAPANCA ve
World Luxury Hotel Awards 2022’de “Luxury Spa Hotel” ödülü ile başarısını taçlandıran NG ENJOY, yılbaşında da misafirlerini muhteşem doğası ve sunduğu ambiyansıyla huzur içinde ağırlamaya hazırlanıyor.

Konuklarına hem müzik hem de lezzet şöleni yaşatacak olan NG ENJOY ve NG SAPANCA’da konuklar açık büfe akşam yemeği sonrasında Cenk Eren konseri ile 2023’e merhaba diyecek.

NG AFYON’DA ÖYKÜ GÜRMAN’DAN YILBAŞI ÖZEL KONSERİ

World Luxury Spa Awards 2022’de “Luxury Mineral Spring Spa” ödülüne layık görülen NG AFYON, yeni yıla keyifli bir başlangıç yapmak isteyenlere çok özel bir program hazırladı. Seçkin lezzetleri, konforlu odaları ve Afyon’un şifalı sularıyla sunduğu bakımlarıyla yeni yıla iyi bir başlangıç yapmak isteyenleri bekleyen NG AFYON, müzikleriyle de konuklara unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Öykü Gürman, 31 Aralık gecesinde balo salonunda vereceği konser ile dinleyenleri keyifli bir müzikal yolculuğa çıkaracak.