İddialı tasarımları ile her dönem yaratıcı, cesur ve fark yaratan; modern ve güçlü kadınların markası Nine West, New York modasından ilham alınarak tasarlanmış zarif, şık ve ışıltılı ayakkabı modelleri ile yılbaşı gecenize eşlik ediyor!

New York modasından ilham alınarak tasarlanmış, her sezona birbirinden tarz modeller ile damgasını vuran Nine West, yeni yıla şıklık katacak Kış Koleksiyonu’yla her tarza uygun zarif, şık ve dikkat çekici modeller sunuyor.

Klasik ve modern çizgileri kendine özgü yorumlarıyla kadın ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla birleştiren Nine West, stiletto ve topuklu bot modelleriyle yılbaşı akşamında feminen ve şık duruşuyla stil sahibi kadınların vazgeçilmezi oluyor. Kırmızı, zümrüt yeşili, siyah, beyaz, nar çiçeği, mürdüm, bej ve gri renkleriyle öne çıkan modeller yılbaşı şıklığını zarif ayakkabılarla tamamlamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Taş, krokodil, zincir, zımba ve metalik detaylarla harmanlanan modellere ince topuk ve geometrik topuk alternatifleri eşlik ediyor. Elbise, etek, jean, gömlek, uzun kaban ve daha birçok kombini şık görünümüyle tamamlayacak modeller Nine West’te stiline özen gösteren kadınları bekliyor!

Kadınların vazgeçilmez aksesuarı olan çantalar, sezon trendlerini yansıtan Nine West koleksiyonuyla fark yaratıyor! Şıklığınızın en güçlü tamamlayıcısı olarak stilinize güç katacak, el, omuz ve clutch çanta modelleri, geniş iç hacimleri sayesinde eşyalarınızı toparlayarak taşıma kolaylığı sağlıyor.