Hemington, İskandinav minimalizminden, gizemli doğa harikalarından ve muhteşem manzaralardan aldığı ilhamla oluşturduğu Sonbahar-Kış 2022/2023 Koleksiyonu ‘NORTHERN TALES’ ile erkekleri kuzey ülkelerine eşsiz bir keşfe davet ediyor.

Koleksiyondaki eşsiz parçalarla Kuzey Avrupa’da yolculuğa çıkaran Northern Tales’in 4 ana temasından biri olan ‘Helsinki’; hayata karşı pozitif tutuma yönelen, kırmızının sıcak ve tüm tonlarıyla harmanlanan, alışık olduğumuz Hemington imza desenlerinin yer aldığı ve mavinin kış tonlarıyla da erkeklerin stiline çarpıcı bir fark katan parçalardan oluşuyor.

Benzersiz yumuşaklığı ve ısıyı tutan yapısı sayesinde sıcacık bir giyim deneyimi sunan Lambswool (kuzu) yününden üretilen kazak, hırka, atkı ve bereler erkeklerin stiline saf kalite katarken, en yüksek standartlara uygun olarak üretilen Woolmark sertifikalı parçalar değerli bir yeni yıl hediyesi oluyor.

Seçkin zevklere ve sofistike tercihlere uygun ‘Hemington Saf Kaşmir Koleksiyonu’ ise özel bir giyim deneyimi sunuyor. Dünyanın en değerli yünü saf kaşmirin, duyuları harekete geçiren yumuşaklığı ve vücut ısısını dengeleyen özel yapısı triko ceketlerden kazaklara, atkı berelerden dış giyim ürünlerine kadar tasarımlarla birleşerek rafine şıklığı yeni yılda erkeklerin dolabına ekliyor.

Yeni bir yıl geliyor. İster stilinize özel bir dokunuş, belirgin bir fark katmak için isterseniz en değerli hediye alternatifleri için buluşma noktası Hemington mağazaları oluyor.

Hemington koleksiyonu; İSTANBUL Akmerkez AVM, Akasya AVM, Suadiye, Mall Of İstanbul AVM, Aqua Florya AVM, Emaar Square, Buyaka AVM, Viaport Avm, ANKARA Armada AVM, BURSA Korupark AVM, İZMİR Hilltown AVM, Bodrum Midtown, Mandarin Oriental Bosphorus butiğinde ve www.hemington.com.tr online alışveriş sitesinde stil sahiplerini bekliyor.