Saatte çarpıcı ve özgün tasarımların markası Welder Watch; ışıklı kadranı, iddialı tavrı ve cesur görünümüyle saat tutkunlarının gözdesi olan Spark’a yeni üyeler ekledi.  Daha küçük kasa çapına sahip yeni Spark’lar gri, turuncu, beyaz, kırmızı, mavi, açık mavi ve siyah olmak üzere 7 farklı renk seçeneği ile dinamik duruşunu gözler önüne seriyor. Geceyi yaşayan cesur tasarım gece modunu aktivite et özelliğiyle dikkat çekmeyi sevenlere göz kırpıyor.

Casual, spor ve klasik gibi farklı tarzlar için trend bir tamamlayıcı olan saatlerin kadranı tek dokunuşla bir yıldız gibi parlıyor. Özgün ve özgür tarzı yansıtan ruhuyla gece-gündüz farkedilir bir şıklık sunan Spark; İtalyan tasarımında ışıklı led teknolojiye ve renk değiştiren fotokromik cam imzasını da atıyor. Işıkla buluşan tasarım gece modunu aktive etmek için, bileğe takıldıktan sonra kadrana dokununca çalışıyor. Karanlıkta, müziğin ritmine kapıldığında ya da dikkat çekilmek istenen noktada Spark zamandan daha parlak!

Welder Watch’un son koleksiyonu Spark’ın tüm renk alternatiflerine ve modellerine www.welderwatch.com adresinden ayrıca saatvesaat.com.tr ve tüm Saat&Saat mağazalarından ulaşabilirsiniz.