İlkem Öztürk tarafından Etiler’de açılan Overdose’u duyan duymuştur eminiz… Dose çatısında yer alan Overdose’un total olarak bakıldığında yani Dose bütününde sadece restoranla sınırlı kalmadığını belirtmeliyiz! Eğer iyi ve kaliteli bir yaşam için fitness’ından kızıl ötesi sauna’sına ve cilt bakımlarına, sağlıklı atıştırmalıklardan diyetisyen önderliğinde kişiye özel hazırlanan günlük yemek paketlerine, sağlıklı restorandan IV Reviv tedavilerine kısacası A’dan Z’ye tüm gerekenleri tek bir adreste bulacağınız Dose tam size göre…

Fitness konusunda dünyanın en gelişmiş ve en yeni jenerasyon yöntemlerini Türkiye’ye getiren Dose, her biri konusunda uzman antrenör ve eğitmenle gerçekleştirdiği antrenmanlarıyla zinde ve kaliteli yaşamın rehberliğini yapıyor. Haftalık antrenman programları bulunan Dose’un en dikkat çeken egzersizlerinden biri de “Multi-Task Bands” olarak öne çıkıyor. Dünyaca ünlü fitness eğitmeni, nam-ı diğer Alessandra Ambrosio, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Madonna, Shakira, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow ve saymakla bitmeyen dünyaca ünlü yıldızların fitness gurusu, Tracy Anderson’ın bir metodu olan “Multi-Task Bands” forma girmenin en etkili ve en eğlenceli versiyonu olarak ilgi görüyor.

Dose’da kardiyovasküler ve fonksiyonel fitness, güç idmanı, boxing ve özel antrenmanların yer aldığı, açık ve kapalı olmak üzere 2 adet fitness stüdyosu bulunuyor.

Son dönemlerde oldukça revaçta olan ve elde edilen sonuçlarla bilimsel olarak da etkisi kanıtlanan beden ağırlığı ve beden rezistansına dayanan bu egzersizde tavana özenle yerleştirilen spor lastikleri ve kişiye özel belirlenen antrenman odağında gerek duyulan ağırlıklar gibi destekleyici spor malzemeleriyle kasların yoğun bir şekilde çalışması sağlanıyor. Herkesin bildiği gibi kas hafızası söz konusu olduğunda çalışmaya alışık olmayan kaslar devreye girmediğinden bütünsel bir randıman alınamaz. Oysa Dose’daki “Multi-Task Bands” antrenmanıyla daha önce çalışmamış kasların da çalışması sağlanıyor. Müziğin de eşlik ettiği dolayısıyla içinde dans hareketlerinin de olduğu bu muhteşem egzersizde ciddi oranda ter atıp, kasları çalıştırırken eğlenmek de cabası…

Her ne kadar kış soğuklarının hala hissedildiği bir zamanda olsak da yaza hazırlanmanın en ideal olduğu ve başlamanın tam zamanı dediğimiz şu dönemde siz de etkili bir egzersiz ile forma girmek, sıkılaşarak, kaslarınızı kuvvetlendirmek, zinde hissederek daha kaliteli bir yaşam elde etmek istiyorsanız Dose’un fitness programlarına bakmanızın ve dünyaca ünlü yıldızların egzersiz metodu olan “Multi-Task Bands” başta olmak üzere birbirinden etkili antrenmanları incelemenizde fayda var.