30 yıllık tecrübesiyle bebek ve çocuklar için anne özeniyle tasarlanan ürünler sunan LC Waikiki, şimdi de bebeklerin ilk adımlarında onların yanında oluyor.  LC Waikiki bebeklerin ilk adımlarını rahat ve güvenle atabilmeleri için Podoloji ve Podiatri Derneği tarafından onaylanan LC Walk anatomik bebek ayakkabısını tasarladı. 9-24 ay arası bebekler için üretilen anatomik bebek ayakkabısı, bebeklerin ayağını kavrayarak dengeli yürüyüşü destekliyor.

Türkiye’nin lider giyim markası LC Waikiki, tecrübesiyle anne ve bebeklerin yanında olmaya devam ediyor. Her daim anne özeniyle üretim yapan LC Waikiki, 9-24 ay arası bebeklerin ilk adımlarını sağlıkla atabilmeleri için özel olarak tasarladığı anatomik bebek ayakkabısıyla bebeklerin yürüme serüveninde de onlara eşlik ediyor. Anatomik bebek ayakkabısı, bebeklerin ayağını kavrayarak çıplak ayakla yürüme hissiyle dengeli yürümesine yardımcı oluyor.

Yumuşak üst yapısı sayesinde kolayca giydirilebilen ve ayağı kavrayan anatomik bebek ayakkabısı, deri astarlı iç tabanı ile bebeğin topuğunun ayakkabıda doğru yere oturmasını ve parmaklarının tam tutunmasını sağlayarak dengeli adımlar atmasını kolaylaştırıyor. Anatomik ayakkabı ile bebeklerin her adımda yeri hissetmesini sağlayacak kadar ince ve hafif kauçuk dış taban ise yürüme anında esneyerek bebeğin ayağına uyum gösteriyor. LC Waikiki, bebeklerinin ilk adımlarında rahat etmeleri endişesi yaşayan annelere de anatomik bebek ayakkabısıyla destek oluyor. Anatomik bebek ayakkabısı seçili LC Waikiki mağazalarında ve lcwaikiki.com’da anneleri bekliyor.