Sephora Collection yazın ışıltılı coşkusuna uygun olarak yaratılan yepyeni bir koleksiyon ile karşımıza çıkıyor. Sephora Collection Glitter Power koleksiyonu, cilde verdiği parıltılar ile makyajda fark yaratıyor.

Glitter Power Çok Amaçlı Far Set’leri gözler, yanaklar ve dudaklarda tek başına ya da kombine olarak kullanılabiliyor. Kontur, allık veya vurgulama için göz kapaklarında, yanaklarda; göz alıcı bir görünüm için dudaklarda rahatlıkla uygulanabilen setler,  pembe, kahverengi ve mor tonlardaki mat ve pırıltı içeren tonlar ile ışıltılı pudranın farklı efektlerle vurgulanmasını sağlıyor. 3 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Glitter Power Brush Set’leri farklı görünümler elde etmek için 4 temel göz fırçasını biraraya getiriyor. Kolay ve hassas bir uygulama için işlenen bu fırçalar ile Glitter Power Çok Amaçlı Far Seti ışıltısı güçlendirilirken, Glitter Power yüz aksesuarlarındaki elmaslar kolayca yüze adapte ediliyor.

Glitter Power Face Jewels Make up Accesories yüz mücevherleri, partiler, özel kutlamalar ve festivallerde görünümüne eğlenceli ve çekici bir dokunuş kazandırmak isteyenlere hitap ediyor. 3 farklı renk ve boyutta tasarlanan yüz mücevherleri içeriğindeki yapay elmaslar ile makyajı saniyeler içinde aydınlatıyor. Kendinden yapışkanlı olan Face Jewels Make up Accesories, ilk kullanımdan sonra kirpik yapıştırıcı ile defalarca kullanılabiliyor.

Glitter Power Strass False Lashes, yapay elmaslarla ışıldayan yapısı ile yoğun ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Göz alıcı bir dramatik etki yaratan bu kirpikler, doğal kirpiklerle mükemmel uyum sağlıyor. Uygulaması oldukça kolay, hafif ve esnek olan Glitter Power Strass False Lashes ile göz makyajı daha parlak ve vurucu bir etkiye sahip oluyor.

Glitter Power Nail Patchs sadece 5 dakikada tırnaklara dikkat çeken bir görünüm kazandırıyor. 13 farklı modeliyle trend ve yaratıcı tırnaklara imza atan bu sticker’lar kolay kullanımı ile de güzellik tutkunlarını mutlu ediyor. Canlı desenlerde, her boyuttaki sticker’lar, tüm tırnağı kaplarken kolayca şekillendirilip törpülenebiliyor. Daha parlak bir etki ve parlak bir son kat için bir kat Sephora Collection Top Coat uygulaması ile kullanılması tavsiye edilen ürün yapışkan – kalıntı bırakmıyor ve tırnaklara zarar vermiyor.