2012 yılında eczacı Sibel Ulutaş tarafından bütünsel saç bakımı ve onarımı için kurulan S’Clinic, kişiye özel tasarlanan ve tamamen bilimsel formüllerle yapılan bakımları sayesinde var olan saç köklerinden başlayarak saçları yeniden yapılandırıyor. “Biyolojik Büyüme Faktörü” ile seyrelen bölgelerin yeniden dolmasını destekleyen ve beraberinde saça ihtiyacı olan bakımı etkili şekilde sağlayan S’Clinic, yaz boyunca yıpranan saçlarınızı bakıma alarak yeni sezona yenilenerek girmeye davet ediyor. 
Yaz mevsiminde enerji dolu tatil deneyimleri yaşarken saçlarımız güneşin zararlı ışınları, deniz ve havuz suyunun neden olduğu yıpranma, dökülme gibi faktörlerle mücadele ederken zorlanabilir. S’Clinic, yaz boyunca saçlarınızın maruz kaldığı olumsuz etkileri kişiye özel bakım protokolleri ile hafifletiyor ve saçlarınızı eskisinden daha gür, daha canlı ve daha güçlü hale getiriyor. Biyolojik Büyüme Faktörü” ile seyrelen bölgelerin yeniden dolmasını desteklerken, “Saç Çoğaltma” konusundaki uzmanlığı ile fark yaratan S’Clinic, biyolojik kök hücre yöntemiyle elde edilen saç büyüme faktörleri içeren özel olarak formüle edilmiş serumlar sayesinde saç köklerini canlandırarak saçların yeniden çıkmasını sağlıyor. 15 ile 20 dakika süren, ağrısız ve kanamasız gerçekleştirilen işlem, 15 günde bir tekrarlanarak toplamda 6 aylık bir tedaviden sonra saç dökülmesini durdurarak mevcut saçları güçlendiriyor ve 6. Seanstan sonra yeni saçların çıkmasını sağlıyor. S’Clinic‘in uzmanlığı ve kişiye özel çözümleri, saç sağlığınızı en üst düzeyde koruma yolunda sizlere rehberlik ediyor.
Bütünsel saç sağlığı, bakımı ve güzelliği konusunda Türkiye’nin ilk ve tek kliniği olarak tanınan S’Clinic, Biyolojik Büyüme Faktörü ile Saç Çoğaltma gibi saça dair birçok alanda öncüsü olduğu uygulamaları ve evde kullanmaya yönelik özel olarak geliştirdiği saç bakım ürünleriyle yeni sezona yenilenmiş, bakımlı, eskisinden daha da gür ve güçlü saçlarla girmenizi sağlıyor.