Cildinizi özel olarak tasarlanmış Chic & Shine bakımıyla şımartın!  Tüm cilt tiplerine uygun olan derinlemesine cilt bakımı işlemi sayesinde cildiniz nefes alsın.  Chic Nail kurucusu ve güzellik uzmanı Burcu Güzel Davud, Chic and Shine bakımı sayesinde cildinizdeki farkı keşfetmeye davet ediyor.

Günümüzde cildi sağlıklı görünüme kavuşturmanın ilk ve en etkili yollarında biri cilt bakımı yaptırmaktan geçiyor. Chic Nail uzmanlığı altında gerçekleştirilen “Chic & Shine” işlemi yaptıranlar, cildin hem iç hem de dış etkilerinin sağladığı etkileşim ile tazelendiklerini ve ciltlerinin ışıldadığını belirtiyorlar.

CHIC & SHINE AYRICALIĞI

Chic Nail kurucusu ve güzellik uzmanı Burcu Güzel Davud, oldukça kapsamlı bir bakım işlemi olan ve bir dizi prosedürü içeren Chic & Shine işlemine başlandığını ifade ederek, cilt tipi ve ihtiyaçlarının belirlendiği işlemi anlattı;

“Chic & Shine, kapsamlı bir cilt bakım işlemidir. Bu işleme başlamadan önce, cilt analizi makinesiyle cildiniz detaylı bir şekilde incelenir. Bu analiz, cildinizin farklı bölgelerindeki ihtiyaçları belirler ve hangi ürünlerin hangi bölgelere uygulanması gerektiğini gösterir. Güncel hayatın getirdiği toz, kir ve güneş ışınlarına maruz kalan cilt temizlenir ardından sırasıyla peeling, ozonlu buhar uygulaması, siyah noktaların ve yağ bezelerinin temizlenmesi ile işleme devam edilir. Cilde farklı başlıklarla verilen serum sayesinde cilt yavaş yavaş sakinleşir. Sonrasında tek bir parça halinde ciltten soyulabilen Casmara peel of Mask ve led terapi uygulanır. Cilt tipine uygun bakım kremi sürülür ve 50 faktörlü güneş kremi ile bakım tamamlanmış olur. Tüm cilt tipleri için uygulanabilen detaylı bir bakım olan ‘Chic & Shine’ ile cildin ihtiyacı olan vitamin, mineral ve yağların karşılanmasını sağlayarak beslenmesine yardımcı olur.” dedi.

Bakım yaptırmanın cildin doğal ışıltısını yeniden kazandırdığının altını çizen Burcu Güzel Davud, cildini seven herkesi “Chic & Shine” ayrıcalığını keşfe davet ediyor.