Okulların açılmasına az kaldı, bu da yeni arkadaşlarla ve heyecan verici maceralarla dolu bir yılın zamanı geldi anlamına geliyor. Peki yeni döneme giriş yapmanın H&M’in okula dönüş koleksiyonunda daha iyi bir yolu var mı? Koleksiyon, günlük temel parçalardan en yeni çocuk modasına, akıllı özelliklere sahip hava koşullarına dayanıklı dış giyime, şık sırt çantalarına ve sevimli aksesuarlara kadar bir çok ürünü kapsıyor. H&M’in okula dönüş koleksiyonu şimdi tüm mağazalarda ve online olarak hm.com‘da satışta.

Koleksiyonda beyaz, bej, mavi ve siyah gibi klasik renklerin yanında parlak renkler ve canlı baskılar da yer alıyor. Trend detaylar moda seviyesini yükseltiyor ve çocuklar ve bebekler için eşleştirilmesi kolay, eğlenceli ve ilham verici bir koleksiyon yaratıyor. Büyüleyici elbiseler ve zarif bluzlar, kot pantolonlar, sevimli kazaklar ve kısa üstlerle uyum sağlıyor. Çizgili gömlekler, rahat tişörtler ve havalı kapüşonlu üstler, dayanıklı denim, şık pantolonlar ve rahat eşofmanlarla kombinleniyor.

Okula dönüş kampanyamızda koleksiyona ek olarak, İstanbul Akasya mağazamızda 3 Eylül tarihine kadar sürecek olan Okula Dönüş buluşmaları düzenleniyor.  Tüm hafta boyunca çocuklara özel eğlenceli ve eğitici atölyelerin yanı sıra 2 Eylül ve 3 Eylül tarihlerinde Ceyda Düvenci moderatörlüğünde okula dönüş konuşmaları yer alacak.

Ayrıca, 1-3 Eylül tarihleri arasında H&M Member’lara özel tüm çocuk ürünlerinde 750 TL ve üstü alışverişte 15 % indirim fırsatı sunuluyor. Herkesi mağazalarımıza bekliyoruz!