Güzellik dünyasının yeni yıldızı Mashtone CC Moisturizer SPF30, multifonksiyonel yani çok işlevli hibrit özelliği ile cildine ve kendine özen gösterenlerin favorisi olarak ilgi görmeye devam ediyor. Yenilikçi formülü ve çok yönlü faydalarıyla dikkat çeken bu ünik ürün, yeni sezona başlarken cildinize ihtiyacı olan bakımı yapmakla kalmıyor, “no make up make up” trendini en güzel şekilde sergileyen renk verme performansıyla da daima bakımlı, daima güzel olmanın keyfini yaşatıyor. 

Güzellik dünyasının en yeni gözdelerinden olan ve cilde dair aranılan tüm bakım etkilerini bir arada barındırma özelliği ile hibrit yapıdaki Mashtone CC Moisturizer SPF30, tatil sonrası yorulan, nemsiz kalan cildinize ihtiyacı olan bakımı daha ilk kullanım itibariyle etkili bir şekilde sunuyor. Her cilt tipiyle kusursuz bir uyum sağlayan Mashtone CC Moisturizer SPF30, cildi 4 mevsim boyunca güneşten koruyor, nemlendiriyor, renk eşitsizliklerini dengeliyor, anti-aging etkisiyle kırışıklıkları azaltıyor, akne ve sivilceleri önlüyor ve tüm bunlara ek olarak özel patlayan renk pigmentleri ile cilde güzel bir renk vererek, kusurları doğal bir şekilde kamufle ediyor.

Kendi kategorisini oluşturan ve “Sür ve Çık” konforunu sağlayan bu ünik kremin hayatınıza kattığı güzelliğe hem siz hem de çevrenizdekiler hayran kalacak!

Formülündeki Aloe Vera özü, panthenol ve diğer nemlendirici bileşenler sayesinde cildin günlük ihtiyacı olan nem dengesini oluşturan Mashtone CC Moisturizer SPF30 ile yazdan sonra nemsiz kalan cildinize etkili bir nem terapisi sağlayacaksınız. Salix Alba ekstratı ve Vitamin B3 özleri, anti-aging etkisi göstererek cildinizi sıkılaştıracak, kırışıkların oluşmasını engelleyerek yaşlanma karşıtı etkili bir bakım performansı gösterecek. Ciltteki renk farklılıklarını da eşitleyen ve adeta porselen etkisinde kusursuz bir görünüm kazandıran Mashtone CC Moisturizer SP30, cilde sağlıklı ve doğal bir ışıltı da katarak, şehre dönüş zamanı ve yeni sezonu karşılarken her zaman ve her yerde, daima bakımlı, daima güzel görünmenin keyfini yaşayacaksınız.