Cildinizi arındırın, rahatlatın ve gözle görünür bir şekilde parlak cilde hazırlanın.

ARINDIRIN VE YENİLEYİN

Günlük temizlik, her cilt bakım rutininin temel bir parçasıdır. Ancak La Mer olarak temizlik rutininin cildin nem bariyerini koruma, cildin doğal yenilenme sürecini destekleme gibi birçok başka konuda da cilde fayda sağlayabileceğine inanıyoruz.

CİLDİNİZİ DENGELEYİN

Yeni The Essence Foaming Cleanser ve The Essential Tonic, cildi etkili bir şekilde arındırarak cilt temizliğinde kalıpların dışına çıkıyor ve La Mer’in imza esansı Mucize İksir™ ile bir araya gelerek, rahatlatıcı bir nemlendirme sağlıyor. Günlük düzenli kullanımda, bu arındırma ve dengeleme rutini cildi canlandırmaya ve görünür yaşlanmanın belirtilerine neden olabilen etkenleri gözle görülür şekilde yatıştırmaya yardımcı oluyor. Böylece zamanla genç, sağlıklı görünen bir cilt için temel oluşturuyor.

YENİ THE ESSENCE FOAMING CLEANSER

Bu zengin, yumuşak formüle sahip köpük, cildi şımartırken kir, makyaj kalıntıları ve ciltteki fazla yağı temizler. Köpük içinde asılı duran Deniz Yosunu Lifleri, cildi arındırmaya, dengelemeye ve canlandırmaya yardımcı olurken yeni Rahatlatıcı Ferment cilde temas ettiği andan itibaren rahatlatıcı bakım ile canlandırır.

THE NEW ESSENTIAL TONIC

Bu lüks dokulu tonik, Rahatlatıcı Ferment sayesinde temas anında cildi rahatlatan nemlendirme ve yatıştırıcı etki sunar. Cilt, esnek, dengeli ve takip eden bakım için mükemmel bir şekilde hazırlanmış bir görünüme ve hisse sahip olur.