Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, özel bir workshop etkinliğiyle yılbaşı coşkusunu lezzetli bir deneyimle birleştiriyor. 22 Aralık’ta yapılacak Kurabiye Atölyesi’nde anne ve çocuklar lezzetli tarifler eşliğinde keyifli anlar yaşayacak. 

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı, yeni yılı özel bir yılbaşı etkinliğiyle karşılamaya hazırlanıyor. 22 Aralık’ta anne ve çocuklara özel olarak düzenlenecek Kurabiye Atölyesi, 2024 coşkusunu lezzetli bir deneyime dönüştürecek. Elite World Hotels & Resorts Mutfaklar Koordinatörü Mehmet Uzunöz moderatörlüğünde gerçekleşecek ve en lezzetli tarifleri keyifli bir sohbetle buluşturacak etkinlik katılımcılarına unutulmaz dakikalar yaşatacak.

Elite World Grand İstanbul Küçükyalı’nın etkileyici atmosferinde gerçekleşecek etkinlikte çocuklar, ebeveynleri ve Mehmet Şef’le birlikte keyifli bir gün geçirecek. Lezzetli kurabiyelerin önce tariflerini öğrenip daha sonra birlikte pişirecekler.  Etkinlik sonunda katılımcılara Elite World Chefs sertifikası takdim edilecek. Bu keyifli etkinliğe 0531 260 51 10 numaralı telefondan rezervasyon yapılabiliyor. Ayrıca etkinlik biletleri Biletix üzerinden de satın alınabiliyor.