Üstün Alman teknolojisini 90 yıldır evlere taşıyan Fakir Hausgeräte’nin geliştirdiği dünyada ilk ve tek olan çiğ sütten yoğurt yapabilen  yoğurt makinesi ile şık ve kompakt tasarıma sahip su ısıtıcısı mutfakta hayatı kolaylaştırıyor.  

Köklü geçmişinden aldığı güçle yenilikçi teknolojiler geliştiren Fakir Hausgeräte’nin çiğ sütten direkt yoğurt yapabilen Pasteur Yoğurt Makinesi her damak tadına uygun yoğurtları ile öne çıkıyor. İnovatif teknolojileriyle hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgeräte’nin dayanıklı ve uzun ömürlü paslanmaz çelik su ısıtıcısı kompakt ve şık tasarımı ile dikkat çekiyor.

Dünyada ilk ve tek teknoloji; çiğ sütten direkt yoğurt yapımı…

Özel tasarımı ve eşsiz teknolojisi ile hem çiğ hem de hazır sütten yoğurt mayalama işlemini kolaylıkla yapan Fakir Hausgeräte Pasteur Yoğurt Makinesi, sütün besin değerlerini koruyarak doğal lezzette yoğurtlar sunuyor. Çiğ sütten yoğurt yapabilen Pasteur Yoğurt Makinesi, pastörizasyon özelliği sayesinde çiğ sütü 83 derecede ısıtarak içerisindeki insan sağlığına zararlı patojen mikroorganizmaları etkisiz hale getiriyor. Direkt olarak tüketilmeye uygun hale gelen pastörize süt böylece sağlıklı ve lezzetli yoğurt yapımında kullanılabiliyor.

Pasteur Yoğurt Makinesi; seramikten üretilmiş, üç litrelik geniş haznesinin yanı sıra farklı ölçülere sahip kavanozlarla da sağlıklı ve lezzetli yoğurtlar hazırlamanıza olanak sağlıyor. Güçlü motor özelliği ile yoğurt yapımını daha hızlı hale getirirken, dokunmatik dijital ekranı sayesinde pastörizasyon, soğutma, fermentasyon ve yoğurt hazır gibi tüm süreçleri kolaylıkla takip etme imkânı sunuyor.

Üstün tat ve kıvam ayarı sayesinde damak tadına göre yoğurt hazırlayan Pasteur Yoğurt Makinesi’nin tatlı, normal, ekşi seçeneklerinin yanı sıra katı ve normal kıvam alternatifi ile her damak tadına uygun yoğurt hazırlayabiliyor. Süreç takibini kolaylaştıran ışıklı geri bildirimleriyle her adımı takip etme avantajı sunarken, mobil uygulaması sayesinde de kontrol ve süreç takibini uzaktan kolaylıkla yapabilme imkânı sağlıyor. Üstelik, uzaktan takip özelliği ile sütü pastörize ederek, yoğurdun tat ve kıvamını da tek dokunuşla ayarlayabiliyor. Pasteur Yoğurt Makinesi, insan sağlığına önem veren ve iyi yaşamı benimsemiş kişiler için yoğurt yapmayı kolay hale getiriyor.

Kompakt ve şık su ısıtıcısı…

Paslanmaz çelik gövde ve kapağa sahip olan Fakir Hausgeräte Percy Su Isıtıcısı, dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının yanı sıra kompakt ve şık bir tasarıma sahiptir. Güçlü rezistansı sayesinde suyu hızlı bir şekilde ısıtma imkanı sağlarken, paslanmaz çelik çıkarılabilir filtresi ve geniş ağzı ile kolay kullanım imkanı sağlıyor. Su tankındaki su bittiğinde otomatik olarak kapanan Percy Su Isıtıcısı, 1,7 litrelik geniş haznesi sayesinde bol miktarda sıcak su sağlıyor. Kaynama noktasında yanan gösterge ışığı sayesinde kolay kullanım avantajı sağlarken, su seviyesi göstergesi ile hazne içinde ne kadar su kaldığını kolay takip etme imkânı sunuyor.