Futbol ve motor sporları için geliştirdiği yeni ayakkabılarıyla dikkat çeken Skechers, son günlerde basketbol sahasında da adından söz ettiriyor. Yeni basketbol koleksiyonu ile ilk kez parkelere giriş yapan Skechers, New York Knicks’in forveti Julius Randle ve Los Angeles Clippers’ın şutör gardı Terance Mann’in performansına konfor katıyor.

Dünyaca tanınan spor giyim ve ayakkabı markası Skechers, basketbol için özel olarak geliştirdiği SKX Resagrip™ ve SKX FLOAT™ modelleri ile parkelere “merhaba” diyor.  Spor dünyasındaki başarılı iş birlikleri ile üstün performansından söz ettiren Skechers’ın basketbol elçisi olarak, dünyaca ünlü basketbol takımı New York Knicks’in forveti Julius Randle ve Los Angeles Clippers’ın şutör gardı Terance Mann seçildi.

Koleksiyonun performans odaklı tasarım ve konforunu yapılan antrenman ve ön sezon maçlarında bizzat deneyimleyen Randle ve Mann, Skechers ile imzaladıkları anlaşma sonrasında NBA sezonuna Skechers basketbol ayakkabılarıyla başladı.

Hızlı ve güçlü hareketler için yüksek seviyede yastıklama ve tepki verme özellikleri sunan koleksiyon, aynı zamanda oyunun gidişatını değiştiren stabiliteyi ve benzersiz konforu da bir araya getiriyor. Basketbolda performansı üst düzeye çıkararak oyunculara saha içinde güven ve esneklik sağlıyor.

NBA Yıldızlarından Onaylı: Skechers Basketbol Ayakkabılarıyla Performansın Zirvesi

Skechers Basketbol Koleksiyonu’nu sahada deneyimleyen New York Knicks forveti Julius Randle; “Skechers benim için harika bir seçim. Rekabetçi bir oyuncu olarak sahadaki en iyi ayakkabıyı yapma misyonunu benimseyen Skechers ile aynı bakış açısına sahibiz. Bu iş birliği Skechers ve benim kariyer yolculuğumun bir sonraki aşaması.” dedi.

Los Angeles Clippers’ın şutör gardı Terance Mann Skechers konforunu deneyimledikten sonra; “Skechers ile sahaya adım attığım ilk anda, bu ayakkabıların gerçekten konforlu olduğunu biliyordum. Hem tarzımı yansıtıyor hem de çok rahatlar.” dedi ve ekledi “Skechers ile sahada olmaktan dolayı çok heyecanlıyım.”

Sporcuların ihtiyaçlarına yönelik özel tasarımlarıyla yüksek kalitedeki teknolojileri bir araya getiren Skechers, Julius Randle ve Terance Mann ile NBA’de potada adından söz ettirmeye devam edecek.