Köklü geçmişinden aldığı güçle tasarımlar geliştiren Fakir Hausgeräte’nin yenilikçi markası iYO; Sevgililer Günü’nde iyilik ve sevgi dolu hediye seçenekleri sunuyor. 

Köklü geçmişinden aldığı güçle teknolojiler geliştiren, 90 yıllık Fakir Hausgeräte’nin iyi yaşamı odağına alarak tasarladığı yenilikçi markası iYO; Sevgililer Günü’nde iyilik dolu hediye alternatifleri sunuyor. Teknolojik yenilikleri kullanıcı dostu tasarımlarıyla birleştirerek benzersiz bir deneyim vadeden iYO, her cilt sorununa çözüm sunuyor. Farklı ihtiyaçlara uygun geliştirilen iYO; cilt temizliği, göz ve dudak çevresi bakımı, cilt şekillendirme ve led bakım ürünleriyle iyi yaşamı benimseyen herkese sesleniyor.

Gözeneklerden başlayarak derinlemesine temizlik ile cildin doğal formuna kavuşmasını sağlayan iYO teknolojileri, hücre aktivitesini artırarak kolajen üretimini destekliyor. Göz ve dudak çevresindeki kan dolaşımını hızlandırıp koyu halka görünümünü ve ince kırışıklıklar gibi istenmeyen problemlerin azalmasını sağlayıp yatıştırıcı etkisiyle de cildin canlanmasını sağlıyor. Yüksek teknolojiler ve ergonomik tasarımları ile cildin hacim kazanmasını, sıkılaşmasını kolajenin uyarılmasını ve cilt tonunun dengelenmesini destekliyor. Akne oluşumunu ve cilt hassasiyetini en aza indirgemeye yardımcı olan iYO ürünleri, kan dolaşımını hızlandırıp cildi yenilerken, tüm yüz, boyun ve dekolte bölgesine esneklik kazandırıyor.

iYO’dan Sevgililer Günü’ne özel iyilik…

İçten dışa iyiliği düşünen teknolojiler sunan iYO, Sevgililer Günü’ne özel 8 bin TL ve üzeri her alışve rişe Beauty Omlette’in orijinal boy yüz temizleme köpüğü ile iYO makyaj çantası hediye ediyor. iYO Sevgililer Günü’nde kalıpların dışında, iyiliğin merkezinde hediyeler ile bu anlamlı günü kutlamak isteyenler için kampanyayı şubat ayı boyunca sürdürüyor. Sevdiğine içten dışa iyilik hediye etmek isteyenler iYO ürünlerine www.fakir.com.tr/in-your-origin adresinden ulaşabilir.