Zorlu PSM’de keyif dolu ayrıcalıklı bir dönem başlıyor. Sayısız avantaj sağlayan, “Star”, “Elite” ve “Friends” adı verilen üç farklı kart modeliyle sanatseverlerin ihtiyaçlarına yönelik yeni fırsatlar sunan PSM Üyelik Programı, kültür sanatın sıkı takipçisi ve destekçisi olan herkesi bir araya getiriyor. Bu yeni üyelik programı kart modeline göre, bilet alımlarında özel indirim, öncelikli bilet satışı, Zorlu PSM kürasyonundaki etkinliklere özel davet, sezon boyu sürpriz kampanyalar, etkinliklere sıra beklemeden girme, ücretsiz vale ve otopark kullanımı veya üyelere özel lounge alanı gibi kişiye özel avantajlar sunuyor.

Zorlu PSM, kültür sanatın ayrıcalıklı dünyasında misafirlerini ağırlamaya başlıyor. “Star”, “Elite” ve “Friends” olmak üzere üç farklı kategoride çok özel fırsatlar sunan üyelik programı ile kültür-sanatı takip eden, gelişmesine önem veren herkesi bir araya getirerek farklı ihtiyaçlara yönelik fırsatları sanatseverlerle buluşturuyor.

Bilet alımlarında indirim, öncelikli bilet satışı, Zorlu PSM kürasyonundaki etkinliklere özel davet, sezon boyu sürpriz kampanyalar ve vestiyer kullanımı gibi birçok sayısız avantaj tüm “Star”, “Elite” ve “Friends” kart üyelerine özel ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Üyelere özel sezon lansman etkinlikleri, etkinliklere sıra beklemeden girme veya ücretsiz otopark kullanımı gibi ihtiyaçlara yönelik “Elite” kart seçeneğinin yanı sıra koltuk seçme, ücretsiz vale kullanımı, üyelere özel lounge alanı, anlaşmalı otel ve restoranlarda indirim ve bilet alımlarında özel indirim sağlayan  “Star” kart seçeneğini de sanatseverlerin ilgisine sunuluyor.

Zorlu PSM Üyelik Programı hakkında daha fazla bilgiye www.zorlupsm.com  web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.