Paşabahçe Mağazaları, baharı balkon, teras ve bahçelerinde keyifle karşılamak ve açık hava alanlarını eşsiz bir yaşam alanına dönüştürmek isteyenlere yardımcı olacak birçok ürün ve öneri sunuyor. 

Paşabahçe Mağazaları; günlerin uzayıp havaların ısınmaya başlamasıyla doğanın uyandığı bahar mevsiminde saksı ve dekoratif ürünlere balkon, teras ve bahçelerini güzelleştirmek isteyenlere pek çok dikkat çekici ürün sunuyor.

Baharı karşılayacak canlı çiçek ve bitkileriniz için saksılar

Paşabahçe Mağazaları, baharın keyfini çiçek kokuları eşliğinde balkon, teras ve bahçelerinde çıkarmak isteyenlere çok özel dekoratif öneriler sunuyor. Açık alanların kullanımına uygun özel malzemeden üretilen ve birbirinden farklı tarzlara sahip Shade Seramik Saksı, Barley Beton Saksı, Doruk ve Oya Metal saksı hazneleri ile balkon, teras ve bahçelerde dikkat çeken köşeler oluşturmak mümkün.

Balkon ve bahçelerinize şık dokunuş: Dekoratif obje ve fenerler

Dilerseniz dekoratif amaçla dilerseniz de bitkileriniz için saksı haznesi olarak kullanabileceğiniz “Toros” metal dekoratif objeler farklı boydaki seçenekleri ile bahçe ve balkonlarda şıklık ve fonksiyonelliği birleştiriyor. Şık tasarımı ile geceleri balkon ve bahçelerinizi aydınlatan Kamboçya ve Knit metal fenerler ise ilkbaharda evinizin açık alanlarına keyif katacak göz alıcı seçimler olacak.

Bahar aylarında balkon, teras ve bahçelerinizi evin en keyifli alanına dönüştürmek için Paşabahçe Mağazaları’na uğrayabilir ya da www.pasabahcemagazalari.com’u ziyaret edebilirsiniz.