Mevsim değişimine Sofitel Spa’nın huzurlu atmosferinde tanıklık edin!

Sofitel markasının Türkiye’deki tek oteli Sofitel Istanbul Taksim, ilkbahara enerjik bir merhaba demek isteyenleri şehrin kalbinde spa deneyimine davet ediyor. Sofitel Istanbul Taksim, tarihi dokusu ve zarafetiyle öne çıkan Sofitel Spa’nın huzurlu atmosferinde unutulmaz bir ilkbahar  mevsimi deneyimi vadediyor. Sofitel Spa, otantik Türk ritüellerini Fransız kozmetolojisinin incelik ve kalitesiyle birleştirerek, ilkbaharın hafifliğini ve canlandırıcı enerjisini vurguluyor.

Sofitel Spa, modern olanakları ile sauna, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, masaj odaları, geleneksel Türk hamamı ve fitness merkezini bir araya getirirken, uzman terapistler eşliğinde misafirlerini zihinsel ve bedensel bir yenilenmeye davet ediyor. Doğal formüllere sahip ürünleriyle hazırlanan canlandırıcı ve gençleştirici menüsü ile Sofitel Spa, misafirlerine gündelik hayatın temposundan uzak, özel bir gün geçirme fırsatı sunuyor.

İlkbaharın taptaze enerjisiyle günlük yaşantınıza formda dönmenizi sağlayacak Sofitel Spa, gün boyu yenilenmenin keyfini çıkarmak için sizleri bekliyor. Detaylı bilgi ve rezervasyon için 0212 435 33 33.