Kendine özgü çizgisi ve anı yakalayan tasarımlarıyla dikkat çeken Lufian, yeni İlkbahar / Yaz koleksiyonunda günün her anına adapte olan tasarımlar sunuyor. Soft renklerden, ilkbahar/yaz mevsiminin dinamiğine uygun canlı renklere kadar geniş bir renk paletine sahip olan koleksiyon; pamuklu ve keten kumaşlarla tüm gün şıklık ve konfor sağlıyor. 

Lufian’ın yeni İlkbahar / Yaz Koleksiyonu mağazalarda yerini aldı.  Zamandan ve mekandan bağımsız her ana eşlik eden koleksiyonda; keten gömlekler, hafif ceketler, slim fit ve palazzo pantolonlar bulunuyor. Geniş renk skalası ile tüm kombinlere uyum sağlayan koleksiyon, yumuşacık dokusuyla öne çıkan tişörtler ve klasiklikle şıklığı birleştiren ceketleri ile zarif bir görünüm sunuyor.

Rahatlık ve şıklık bir arada

Yeni sezon koleksiyonunda rahatlık ve şıklığı bir araya getiren Lufian, her zevke ve tarza uyum sağlıyor. Mevsimin sıcaklığına uygun olarak terletmeyen ve nefes alan kumaşlarla tasarlanan koleksiyonda; gün içinde konforlu bir kullanım elde etmek üzere tasarlanmış ceketler, doğal renk ve baskılı gömlekler, tişört ve pantolonlar yer alıyor. Lacivert, bej, beyaz, siyah, kiremit ve toprak tonlarının hakimiyetinde şekillenen koleksiyon, modern ve stil sahibi bir tarz oluşturmaya imkan sunuyor.

Kampanya çekimleri Patara’da gerçekleştirildi

Yeni sezon koleksiyonunun kampanya çekimini Antalya’nın Antik Kent ve geniş kumulları ile zengin bir tarihe sahip Patara’da gerçekleştiren Lufian, tasarımlarını doğal ve tarihi güzelliklerle buluşturdu.