Her zevke hitap eden, göz alıcı koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, Loreto Serisi ile modern tarzı ve dinamik zarafetiyle yaşam alanlarına benzersiz bir dokunuş yapıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara benzersiz tasarımlar sunan Enza Home’un en yeni koleksiyonlarından biri olan Loreto Serisi, modern endüstriyel bir stilin evlerdeki yansıması oluyor. Yalınlığın zarafetini yansıtan, dinamik bir tarza sahip Loreto Yemek Odası, incelikli detaylarıyla göz alıyor. Açık ceviz ve kırık beyaz renk kombinasyonu ile öne çıkan derin dokulu yüzeyler tasarıma özgün bir yorum katıyor. Metal mat siyah kulp ve ayak uygulaması da zarif bir detay olarak öne çıkıyor. 2 farklı ayak tasarımına sahip açılır ve sabit olmak üzere 4 masa alternatifi bulunan Loreto Yemek Odası’nın profil detaylı konsol aynası seti, çok amaçlı çekmece bölümü ve dekoratif raflarıyla estetiği fonksiyonellikle buluşturuyor.

Çok yönlü modüler tasarımıyla fonksiyonellik sunan Loreto TV Ünitesi, şıklığıyla ve dinamik duruşuyla fark yaratıyor. Açık ceviz ve kırık beyaz renk kombinasyonu, doğallığın ön planda olduğu derin dokulu yüzey kullanımıyla dikkat çeken Lenota TV Ünitesi; ayaklı modülde 2 farklı ölçü alternatifi, 8 farklı modülü sayesinde küçük ya da büyük fark etmeden her mekâna kusursuzca uyum sağlıyor. Hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilen kitaplık bölümüyle modern estetiğini maksimum işlevsellikle tamamlıyor. Bazalı ve ayaklı olmak üzere farklı TV sehpası modüllerine sahip Loreto TV Ünitesi’nin metal mat siyah kulpları ve ayakları da tasarımın şıklığını taçlandırıyor.

Yaşam alanlarına zamansız bir şıklık katan Loreto Koltuk Takımı, istenildiğinde konforlu bir yatağa dönüşebilen 3’lü ve 2’li koltuk modülleriyle çok yönlü ve konforlu bir kullanım avantajı sunuyor. Ceviz ve siyah olmak üzere iki farklı ahşap ayak renk alternatifi bulunan koltuk takımının yüksek ayak yapısı temizlikte de kolaylık sağlıyor.

Rafine bir estetiğe sahip modern tasarımıyla dikkat çeken Loreto Sehpa, ahşabın şık duruşu ile dekorasyona çağdaş ve etkileyici bir yorum getiriyor. Açık ceviz ve kırık beyaz renk kombinasyonu ile serinin tarzına uyum sağlarken, çekmece uygulamasıyla da özellikle küçük mekanlarda ekstra depolama alanı yaratıyor.

Ahşap yüzeylerin şık metal detaylarla buluştuğu Loreto Yatak Odası, dingin etkisiyle dikkat çekiyor. Dolap kapaklarında kullanılan natürel ayna uygulaması yatak odalarına şık bir derinlik hissi katarken, 2 farklı yükseklikte şifonyer, kapaklı ya da sürgülü olmak üzere 5 farklı dolap alternatifi zengin kombinasyonlar yapabilmeye fırsat sunuyor. Şifonyer-makyaj masası aynası, hem tabla üzerinde hem de duvara asılarak kullanabiliyor. Metal mat siyah kulp ve ayak uygulamalarının yanı sıra modern başlık tasarımı ve dikiş uygulamalı puf modülü gibi estetik dokunuşlar ise dekorasyona eşsiz bir yorum getiriyor.