Watsons’ın yeni cilt bakım markası Banila.Co ile tanıştınız mı? Banila.Co’nun etkili Clean It Zero cilt bakımı serisi ile yepyeni bir cilt bakım rutini oluşturun. Temizlenmiş ve sağlıklı cildinize Lovely’nin yeni Pink Army makyaj serisiyle çarpıcı dokunuşu yapın! Etkili bir cilt bakımı ve kusursuz bir makyaj deneyimi ile günün tadını çıkarın!

Banila.Co Clean It Zero Köpük Temizleyici ile ferahlatan cilt temizliği!

Banila.Co Clean It Zero Köpük Temizleyici cildi derinlemesine temizlemeye ve kirlerden arındırmaya yardımcı olur. Doğal amino asitler ve Banila.Co’nun patentli içeriği olan Zero Balance Teknolojisi ile formüle edilen Banila.Co Clean It Zero Köpük Temizleyici cildi kurutmaz. Hassas ciltler dahil tüm cilt tipleri için uygundur. Paraben, sülfat, mineral yağ içermez.

Banila.Co Clean It Zero Balm Purifying ile cildinizi yatıştırın!
Banila.Co Clean It Zero Balm Purifying içeriğindeki dengeleyici bileşenler sayesinde cildi yatıştırmaya ve temizlemeye yardımcı olur. Stres giderici 7 bitki özü, kaplıca suyu, E ve C vitaminleri ile formüle edilen Banila.Co Clean It Zero Balm Purifying, cildi rahatlamaya ve cilde sağlıklı bir görünüm kazandırmaya destek olur. Paraben, sülfat, ftalat, polietilen, mimeral yağ, alkol ve yapay renklendirici içermeyen yapısıyla cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcıdır.

Banila.Co Clean It Zero Balm Original ile makyajdan arınmış bir cilt!
Tüm cilt tipleri için uygun olarak formüle edilen Banila.Co Clean It Zero Balm Original, en inatçı yüz ve göz makyajını bile hızla ve kolayca çıkarır. Zero Balance Teknolojisi ve içeriğindeki aktif botanikler, kaplıca suyu, E ve C vitaminleri sayesinde cildin doğal nem dengesini bozmadan tek adımda tüm makyajdan arındırmaya yardımcıdır. Banila.Co Clean It Zero Balm Original paraben, sülfat, ftalat, polietilen, mimeral yağ, alkol ve yapay renklendirici içermez.

Banila.Co Clean It Zero Balm Pore Clarifying ile etkin gözenek temizliği!
Cilde uygulandığında balsam dokusundan pürüzsüz bir yağa dönüşen hipoalerjenik Banila.Co Clean It Zero Balm Pore Clarifying, suya dayanıklı makyajı ve cilt üzerindeki kirleri tek adımda çıkarmaya yardımcıdır. Zero Balance Teknolojisi ve Tri- Peel Asit karışımı (AHA, BHA, LHA) ile formüle edilen Banila.Co Clean It Zero Balm Pore Clarifying cildi tahriş etmeden temizlemeye, nemlendirmeye ve cildi serbest radikallerin hasarına karşı korumaya destek olur. İçeriğindeki %2 Jojoba Yağı ile gözenekleri temiz tutmaya ve cildin tazelenmiş hissetmesini destekler. Paraben, sülfat, ftalat, polietilen, mimeral yağ, alkol ve yapay renklendirici içermeyen yapısıyla cildin doğal nem dengesini korumaya yardımcıdır.

Lovely Pink Army Far Paleti ile pembenin en güzel tonları gözlerinizde!
5 mat ve 2 ışıltılı olmak üzere 7 farklı pembe tonu içeren Lovely Pink Army Far Paleti ile oluşturacağınız eğlenceli ve çarpıcı göz makyajınızla dikkatleri gözlerinizde toplayın!

Lovely Pink Army Fix&Run Sabitleyici Pudra ile pürüzsüz görünen makyaj deneyimi!
Deniz kolajeni ile zenginleştirilmiş Lovely Pink Army Fix&Run Sabitleyici Pudra, cildi olumsuz dış etkenlere karşı korumaya yardımcı olur. Lovely Pink Army Fix&Run Sabitleyici Pudra cilt üzerinde narin bir tabaka oluşturarak cilde pürüzsüz ve kadifemsi bir doku kazandırmaya destek olur.

Lovely Pink Army Kaş Sabitleyici Şeffaf Maskara ile uzun süre sabit kalan kaşlar!
Özel fırçası sayesinde Lovely Pink Army Kaş Sabitleyici Şeffaf Maskara en inatçı kaşlarda dahi uzun süre sabitlik sağlar.

Lovely Pink Army Sunkissed Bronzer ile cildinizde güneş bronzluğu etkisi!
Tüm cilt tipleri ve tüm makyajlarla uyum sağlayan Lovely Pink Army Sunkissed Bronzer’ın hafif yapısı sayesinde doğal güneş bronzluğunun tadını çıkarın!