The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, yazı keyifli bir şekilde geçirmek isteyenlere eşsiz bir havuz keyfi sunuyor.

Şehrin en kapsamlı sağlık, bakım ve güzellik uygulamaları seçkisini sunan The SPA at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, gün ışığının havuza yansıdığı, boğaza nazır açık yüzme havuzuyla yaz aylarının vazgeçilmez adresi oluyor. Boğazın kıyısındaki açık havuzuyla lüksün en keyifli halini sunan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, gurme lezzetleri ve taze içecekleri ile yazı şehirde geçirmek isteyen misafirlerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, lüks açık havuzu ve sunduğu kapsamlı hizmetler ile yazı adeta resort atmosferinde geçirmenizi sağlıyor. İstanbul boğazının kıyısındaki açık yüzme havuzunda dilediğiniz gibi zaman geçirebilir veya yüzmeye ara verdiğinizde Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un eşsiz manzarasına karşı damak tadını heyecanlandıran atıştırmalıkları ve serinletici taze içecekleri ile havuz keyfinizi farklı bir boyuta taşıyabilirsiniz.

Siz de yaz aylarını İstanbul’un eşsiz manzarasına karşı geçirmek istiyorsanız The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’u 10.00 – 20.30 saatleri arasında ziyaret edebilirsiniz.