Her cildin farklı gereksinimleri olsa da tüm ciltlerin nem ve bakıma ihtiyacı vardır. Özellikle mevsim geçişlerinde ve soğuk havalarda hassas ciltlerin koruması, bakımı ve nem dengesi büyük önem taşır. Dermalex Sensitive Balance serisi havanın bu değişken döneminde cildinize hassas bir bakım yaparak ihtiyacı olan nemi ve gücü sağlamaya yardımcı oluyor.

Kış aylarının beraberinde getirdiği kuru ve soğuk havalar en çok cildinizi etkileyerek sahip olduğu doğal dengenin bozulmasına sebep oluyor. Hassas ciltlerin daha fazla etkilendiği bu dönemde bakım ve koruma daha fazla önem kazanıyor. Cildinizi korurken aynı zamanda güçlendirmek için tüm kış ihtiyacınız olan tek şey ise Dermalex Sensetive Balance serisi oluyor.

Cildimiz, günlük yaşantımızda ne kadar canlı ve parlak görünürse kendimizi o kadar özgüvenli ve iyi hissetmemizi sağlıyor. Özellikle hassas bir cilt yapısına sahipseniz doğru ürünü bulabilmek sizler için zorlu bir görev haline geliyor. Bu zorlu görevi kış aylarında da cildinizin sahip olduğu doğal ışıltıyı kaybetmeden başarıyla tamamlayabilmeniz için Dermalex Sensetive Balance serisi, cildinizi yormadan hak ettiği terapiyi sizlere sunuyor.

Dermalex Sensitive Balance serisi, sunmuş olduğu üç farklı ürünüyle cildinizi rahatlatarak eksiksiz bir cilt bakımı sağlıyor. Cilt bakımının ilk adımı olan temizleme işlemini yüz, göz ve dudak çevresinde etkili bir şekilde gerçekleştiren Dermalex Hassas Micellar Temizleme Jeli, aynı zamanda cildi anında nemlendirerek yumuşatıyor.

Etkisi klinik olarak test edilmiş İsveç’in güçlü formülüne sahip Dermalex Hassas Likit Krem, içerisinde bulunan Hyluronik asit ile cildi 24 saat süreyle nemlendirirken aynı zamanda E vitamini ile de cildi koruyarak bakım yapıyor. Dermalex Hassas Göz Çevresi Kremi ise göz çevresini nazikçe nemlendirerek cildi rahatlatıyor ve tahrişe karşı koruyor.