Bebeklerin ciltleri dünyaya geldikleri ilk andan itibaren ekstra korunmaya ihtiyaç duyuyor. Özellikle mevsim geçişlerindeki sıcaklık değişiklikleri bebeklerin cildini yetişkinlerden daha fazla etkiliyor. Bu dönemlerde cildin koruyucu bariyeri olan pH 5.5 değerinin korunması büyük önem taşıyor. Bebeklerin cildini anneleri gibi koruyan Sebamed Baby Losyon, değişken hava sıcaklıkları ile kendini hissettiren sonbaharda bebeğinizin cildini mevsim geçişlerinden ve çevresel etkenlerden korumaya yardımcı oluyor.

Soğuk havalarda ve mevsim geçişlerinde bebeklerin cildini korumak ve çevresel etkenlere karşı güçlendirmek için ekstra önem göstermek gerekiyor. Eğer bebeklerin hassas ciltlerini korumaz, cilt bariyerlerini güçlendirmezsek cilt kuruluğu, kızarıklık, pişik, atopik dermatit gibi cilt problemleri ile karşılaşılabiliriz.

Özellikle mevsim geçişlerinde bebeklerde banyo sonrası nemlendirme en önemli adım oluyor. Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiş Sebamed Baby Losyon, pH 5.5 değerine sahip formülü ile banyo sonrasında bebeğinizin cildini zararlı çevresel etkenlere karşı koruma altına alıyor. Yağlı his bırakmadan, cilt tarafından hızla emilen Sebamed Baby Losyon içerdiği papatya ekstresi ile bebeğinizin cildinde oluşabilecek tahrişe karşı koruma sağlıyor. Sağladığı uzun ve etkili nemlendirme sayesinde hassas olan bebek cildinde gün boyu çevresel etkilere ve sıcaklık değişimlerine karşı etkili bir bariyer oluşturuyor.

Klinik ve dermatolojik olarak test edilmiş; ECARF (Avrupa Alerji Araştırmaları Merkezi) sertifikalı Sebamed Baby ürünlerinin, atopik/atopiğe eğilimli ciltlere sahip çocuklarda da kullanımı uygun ve güvenlidir.