150 farklı ülkede, 34 farklı dil, 92 yıllık geçmiş, deneyim ve miras ile dünyanın 1 numaralı bebek oyuncakları üreticisi Fisher-Price, Sevimli DJ ile ebeveynlere öğrenmenin en eğlenceli halini sunuyor.

Misyonu; her ailenin, çocuğunun ilk beş yılını zenginleştirmesine yardımcı olmak olan Fisher-Price, Sevimli DJ ile bebeğinizin oyun saatini gerçek bir partiye dönüştürüyor. 

Fisher-Price müzikli eğitici oyuncağı Sevimli DJ ile bebeğinizin oyun saatini gerçek bir partiye dönüştürüyor. Dans edebilen interaktif oyun arkadaşı, düğmeye basıldığında rengarenk ışıklar ve yay destekli zıplama hareketiyle canlanıyor ve 75’ten fazla şarkı, ses ve cümle ile bebeğinize harfleri, saymayı, renkleri ve çok daha fazlasını öğretiyor. Bebeklerin ve yürüme çağındaki çocukların ince motor becerilerinin gelişmesine yardımcı olan oyuncak, yaratıcı becerilerinin de ilerlemesine destek oluyor.

Fisher-Price uzmanlığı olan yaşa göre gelişim teknolojisine sahip Sevimli DJ, aşamalı öğrenme özelliğiyle bebeğinizin gelişimine katkıda bulunuyor. 3 farklı öğrenme seviyesiyle miniklere harfleri, renkleri, 1’den 10’a kadar saymayı ve zıt anlamlı sözcükleri öğretiyor. Dil seçmek için dünya düğmesine bastığınızda hem İngilizce hem Türkçe dillerinde öğretici içerik aktarıyor.

En eğlenceli özelliklerinden biri olarak ses kaydetme fırsatı sunan Sevimli DJ, söylediklerinizi eğlenceli efektlerle remix yapıyor ve size tekrarlıyor.