Tekstilden oyuncağa, bebek araç gereçten beslenme ürünlerine yüzlerce marka binlerce ürünü ve Carter’s, Ohkosh Bgosh, Boboli, Minycenter, Pan Con Chocolate, Rosalita Senoritas gibi markaları tek bir çatı altında sunan Minycenter, yeni yılda miniklere hediye alternatifi için en doğru adreslerden biri oluyor.

Dünyanın önde gelen çocuk giyim markaları arasında yer alan Carter’s’ın, birbirinden eğlenceli desenler ve detaylardan oluşan yeni yıl koleksiyonu; miniklerin hediye alternatiflerinin vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

Aynı zamanda Minycenter; çantalardan eğitici oyuncaklara, beslenme gereçlerinden banyo ürünlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken Skip Hop; kendi özel tekstil koleksiyonu MinycenterPlaygro, Clementoni, Kinderkraft, Globber, Trunki,  ve daha bir çok markaların ürün alternatifleriyle 0-6 yaş bebek ve çocuklar için en güzel hediye seçeneklerinin adresi oluyor.

Yeni yıl koleksiyonuna Carter’s ve Minycenter mağazaları yanı sıra  www.cartersoshkosh.com.tr ve www.minycenter.com.tr internet sitesinden ulaşabilirsiniz.