En kıymetlimiz annelerimize sürpriz yapmanın, onları sevindirmenin tam zamanı… İşte annelerimiz için derlediğimiz en seçkin hediye alternatifleri

Annelerin vazgeçilmez markası olmaktan gurur duyan Silk and Cashmere, zarif kesimler, hafif dokular ve içinizi ısıtan renkler ile anneler ve anne sıcaklığı hissettirenler için sevgi ve şefkatleri kadar yumuşak hediyeler sunuyor. İkonik Saf İpek Audrey Gömleğin her rengi, parlak ve pürüzsüz dokusuyla en popüler ve zaman ötesi kesim seven annelerin vazgeçilmezi. Kaşmir ve ipeğin en ince hali, baharın keyfini çıkarmak isteyenler için Aleyna Trikolarda buluşuyor. Twinset seven Anneler içinse yepyeni Juno Serisi pamuk ve modalın dayanılmaz hafifliğini capcanlı renklerle buluşturuyor.

 

Watsons, her özel günde olduğu gibi Anneler Günü’nde de sayısız ürün seçeneğiyle sizinle! Lovely’nin doğal içerikli maskarası, Brooklyn’in sımsıcak tonlu allığı, Deborah Milano’nun yüksek pigmentli dudak parlatıcısı ve ipeksi allığı, Revolution’ın mükemmel kapatıcısı ile Anneler Günü’nü Watsons’la kutlayın! Her şeyin en iyisini hak eden annelerinizi Anneler Günü’nde Watsons’ın en sevilen markalarının en güzel ürünleriyle mutlu edin.

 

Dünyaca ünlü markalar ile Türkiye’deki tek yetkili distribütör Saat&Saat aracılığı ile buluşan  saat tutkunları, kıymetli anneleri için de en güzel hediyeleri Saat&Saat koleksiyonundan seçecek. Gc Zengin ve asil bir görünüm hakimiyetinde oluşturulan modelinde soft bir şıklık sunuyor. Beyaz ve rose gold rengin mükemmel uyumu ve safir kaplı mineral camı ile gösterişten uzak bir şıklık sergiliyor.

 

 

 

Günlük hayatı kolaylaştırmak için tasarlanan Samsonite çantalar; kompakt ve kullanışlı yapısı, soft renk çeşitleriyle kusursuzluğunu ortaya koyuyor. İşe giderken, alışveriş yaparken ya da hafta sonu kullanmak üzere; laptop, sırt, omuz ve bel çantaları annelerin vazgeçemeyeceği parçalar arasında yer alıyor. Çalışan annelerin ilk tercihi olan laptop çantaları Samsonite kalitesiyle birleşerek tekerlekli, körüklü ve omuz askılı modelleriyle her ihtiyaca cevap veriyor. Tek gözlü modellerden dört gözlü modellere kadar seçim imkânı tanıyan, mevsime uyum sağlayacak mavi, pembe, yeşil, siyah gibi renk skalasından oluşan omuz çantaları ise kombinleri tamamlıyor.

 

 

Tüketicilerin hayatını iyileştirmeye odaklanan Braun, Anneler Günü için en özel hediyeyi bulma arayışında olanlara birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor. Braun güzellik portföyünde yer alan yeni nesil IPL cihazı Braun Silk Expert Pro 5,  Silk – épil 9 Flex ve  FaceSpa Pro eşsiz tasarımları ve etkili performansları ile anneler için en özel hediyelerden biri olacak.