1900’lü yılların başından beri ikonik bir jean markası olarak her döneme iz bırakan Wrangler, 2023 İlkbahar – Yaz Sezonu için hazırlanan koleksiyon için oyuncu Berrak Tüzünataç’la iş birliği yaptı. Ürünlerin yaratım sürecine katılan ve koleksiyona ismini veren Berrak Tüzünataç, reklam filminde kendi tasarımlarıyla kamera karşısına geçti.

Reklam filmi linki: https://www.youtube.com/watch?v=ibqyvuiIWp4

Reklam filmi backstage: https://we.tl/t-hl4qzV6cEh

Dünya çapında bir denim ikonu olarak bilinen Wrangler markası, 2023 İlkbahar-Yaz Sezonuna iddialı bir koleksiyonla giriş yaptı. Markanın bir asrı aşan hikayesiyle Western ruhunu kucaklaştıran, özgür ve enerjik çizgilerin öne çıktığı Wrangler x Berrak Tüzünataç Koleksiyonu özel bir davetle tanıtıldı. Wrangler’in marka yüzü olan Berrak Tüzünataç, lansmanla birlikte gösterime giren reklam filminde, bu koleksiyonun ruhunu bir kez daha yansıttı.

Oyuncu Berrak Tüzünataç ile ikonik ve köklü denim markası Wrangler’ın iş birliği ile yaratılan özel koleksiyonda renkli jean’lerden desenli etek ve bluzlara pek çok farklı ürün yer alıyor. Hem markanın geçmişinden hem de Berrak Tüzünataç’ın stilinden ilham alınarak hazırlanan kampanya da aynı temalar üzerine yoğunlaştı. Tüm yaratıcı süreci September Company’e ait olan kampanyanın çekimlerini fotoğrafçı Burcu Karademir, stilistliğini Asli Asil ve saç/makyajı Önder Tiryaki tarafından üstlenildi. Büyükada’da gerçekleştirilirken filmin yönetmenliğini ise Sinan Güven yaptı.

 

 

Reklam Künyesi:

Reklamveren: Wrangler

Reklamveren Temsilcisi: Abide Turan Katırcıoğlu

Kreatif Ajans: September Company

Fotoğrafçı: Burcu Karademir

Yönetmen: Sinan Güven

Stylist: Aslı Asil

Prop Styling: Hilal Dümen

Saç / Makyaj:

Prodüksiyon: Elif Cihantimur, Subb Studio