Enza Home Pavia Serisi, modern stilini ahşabın doğal estetiğiyle buluşturuyor. Mermer görünümlü desen uygulaması, fırçalı inoks renginde metal kulp ve ayak tasarımıyla göz alan Pavia Serisi, zamansız bir şıklığı evinize taşıyor.

Bir mobilyadan daha fazlasını arayanlara “En Çok Sen” diyerek benzersiz tasarımlar sunan Enza Home’un yeni koleksiyonu Pavia, ahşap dokusu, nitelikli tasarım detayları ve modern çizgileriyle yaşam alanlarının atmosferini değiştiriyor. Şık görselliğini ahşabın doğal estetiğiyle buluşturan Pavia Yemek Odası, derin yüzeyli çizgisel dekor uygulamasıyla tasarıma özgün bir dokunuş yapıyor. Mermer görünümlü desen uygulaması ise modern duruşu zenginleştiriyor. 2 farklı ayak tasarımıyla açılır ve sabit olmak üzere 3 farklı masa, 2 farklı tasarımda sandalye alternatifi bulunan Pavia Yemek Odası, ahşap detaylı naturel renk ayna tasarımıyla tamamlanıyor.

Fonksiyonelliğiyle dikkat çeken Pavia TV Ünitesi, farklı modülleriyle farklı dekorasyon ihtiyaçlarına yanıt veriyor. Bazalı ve ayaklı olmak üzere 2 farklı TV sehpa, kullanım ihtiyacına göre tercih edilebilen büyük ve küçük kitaplık alternatifi bulunan Pavia TV sehpası, bazalı TV sehpasında kullanıcı tercihiyle özelleşebilen modülasyon imkanı sunuyor. Büyük kitaplık modülünde 1 adet çekmece ve dekoratif metal aksesuar detayı ve TV sehpalarında 2 adet çekmece kullanımıyla serinin bütünlüğünü tamamlıyor.

Pavia Sehpa, iki farklı ölçü alternatifine sahip orta sehpasının yanı sıra yan sehpasıyla salonunuzun şıklığını tamamlıyor. Küçük orta sehpada mermer desen görünümlü üst yüzey kullanımı ve koleksiyonu tamamlayan fırçalı inoks renginde ayak tasarımıyla son derece estetik görünüyor.

Pavia Yatak Odası, aydınlatmalı başlık tasarımı, dolap üzerlerinde natürel renk ayna kullanımı, fırçalı inoks renginde metal kulp ve ayak tasarımı yatak odalarına şıklık katıyor. 2 farklı ölçüde şifonyer ve 3 farklı ölçüde dolap alternatifine sahip Pavia Yatak Odası, 5 ve 6 kapaklı dolaplarda pantolonluk kullanımı, şifonyer modülünde çekmece iç bölümlendirme uygulamasıyla fonksiyonelliğin de altını çiziyor.