Kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı ile konuklarına huzurlu anlar yaratan NG SAPANCA, NG ENJOY ve NG AFYON, özel masaj ve bakımlarıyla stresten arınmak isteyen konuklarını bekliyor.

Tatilde eğlenip dinlenirken bir yandan da vücudunuzu ve cildinizi yenileyerek lüks bir deneyim yaşamak ister misiniz? Yanıtınız “evet” ise NG Hotels’in modern spa uygulamaları ve bakımları tam siz göre

NG AFYON’da Lenf Drenaj masajı ile özel bir bakım…
Binlerce yıldır iyilik, yenilik ve tazelik arayışında kilit bir öneme sahip olan termal suyun cildi canlandıran, sıkılaşmasına katkıda bulunan, cilt güzelliğini olumlu yönde destekleyen etkileri ile tatilinizde sudan gelen sağlığı tam anlamıyla yaşayın! NG AFYON, doğal çıkış sıcaklığı 40°C üzerinde olan ve litresinde 1g üzerinde toplam mineral içeren yer altı suyunu lüksle harmanlayarak konuklarına özel bakımlar sunuyor. Vücutta biriken toksinlerin ve ödemlerin atılmasını sağlayan özel Lenf Drenaj masajını konuklarıyla buluşturan NG AFYON, çok özel bir deneyim sunuyor.

NG ENJOY’da ışıldayın!
Hem İstanbul’a yakınlığı hem de doğa ile iç içe konumu ile dört mevsim tatillerin favori adresi olan NENJOY, havuzları ile yaz tatillerine renk katarken ormanın içinde, kuş cıvıltıları eşliğinde konuklarını ağırlıyor. Aliva Spa’da sunduğu bakımlarıyla yenilenme imkanı da sunan NENJOY, konuklarını Gold Masaj ile ışıldatıyor. İçinde altın parçaları olan masaj yağı ile cildi hem besleyen hem de ışıltı veren Gold Masajı, uygulanan masaj teknikleriyle kaslarda rahatlama da sağlıyor.

Cildinizin ihtiyacı olan bakımlar NG SAPANCA’da
Kişiselleştirilmiş hizmet anlayışı ile keyifli anlar yaşatan NG SAPANCA, cilt bakım uygulamaları ile misafirlerini bekliyor. Manzarası, lüks odaları, spa salonları, eşsiz lezzetleri ile konuklarına kusursuz bir konaklama deneyimi sunan NG SAPANCA,  özel cilt bakımlarıyla parlaklığı azalmış, matlaşmış ciltleri canlı bir görünüme kavuşturuyor.