“Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan NUDE, yaz mevsimine özel dekorasyon önerilerinde minimalizmi ön plana çıkarıyor. NUDE’un yaz enerjisini tümüyle hissettirecek Mist, Magnolia, Ilo, Nest, Paroles, Blow koleksiyonları, iç ve dış mekanlarda ferah bir atmosfer yaratıyor.

Şişecam’ın global tasarım markası NUDE, yaz mevsiminin canlılığını minimal dekorasyonlarla yeniden yorumluyor. NUDE’un el imalatı ürünlerinde yerli ve yabancı birçok tasarımcının imzası bulunuyor.

NUDE’un Tamer Nakışçı tarafından tasarlanan Mist Koleksiyonu, Mist Vazolar ve Mist Lights Mumluklardan oluşuyor. Kurşunsuz kristalden üretilen Mist Vazolar, geleneksel cam işçiliğini modern estetik anlayışıyla buluşturuyor. Pürüzlü yüzeyleri sayesinde içlerine konulan çiçek ve objeleri görsel oyunlarla yansıtan vazolar, dört renkte ve üç boyda sunuluyor. İşlevselliği tasarımla buluşturan Mist Lights Mumluklar ise, dış yüzeyindeki dalgalanma efekti ile dikkat çekiyor. Bulunduğu ortamın havasını değiştiren ve her evin dekorasyonunda tamamlayıcı rol oynayan ürünler, yine kurşunsuz kristal kullanılarak üretiliyor.

En yetenekli zanaatkarların elinde hayat buluyor

En yetenekli zanaatkarların elinden çıkan ve sadeliğiyle dikkat çeken NUDE Magnolia vazolar, her ortama uyum sağlayan yalın bir estetiğe sahip. İki tonlu hafif renk efektiyle, koleksiyondaki her bir vazo yenilikçi özellikler taşıyor.

NUDE Design Team tarafından tasarlanan NUDE Ilo Koleksiyonu ise, üç farklı formuyla dikkat çekiyor. Kurşunsuz kristale ustalıkla işlenen, el oyması dalga desenleriyle özgün bir forma sahip olan kubbe şekilli NUDE Ilo mumluk, sıradan anları unutulmaz anılara dönüştürüyor. Bulunduğu ortamda göz kamaştırıcı bir etki yaratan Ilo küçük ve orta boy mumluklar ise bahçelerin yanı sıra iç mekanlarda da mum ışığının en büyüleyici halini yansıtıyor.

Yalınlığı seven modern tasarım tutkunlarının tercihi

Ayşe Birsel & Bibi Seck tasarımı NUDE Paroles Paroles koleksiyonu, cüretkar bir çekiciliğe sahip. Cesarete ihtiyaç duyulan günlerin destekçisi kristal kağıt ağırlığı da bunun kanıtı. Eğlenceli, incelikli ve ilham verici Paroles Paroles kağıt ağırlıkları, yalınlığı tercih eden modern tasarım tutkunlarına farklı bir anlayış sunuyor.

Tomas Kral imzası taşıyan NUDE Blow Lamba, havada süzülen sıcak hava balonlarından ilham alınarak tasarlandı. Kurşunsuz kristalden üretilen ve üst üste oturan iki formuyla Blow Lamba, konsepte uygun hafif lastik şeritlerle tamamlanıyor.