Saç bakımında tercihini doğallıktan yana kullananların vazgeçilmezi olan Ashley Joy, bitkisel içeriklerin yer aldığı özel formüllü, %100 yerli üretim bakım ürünleri ile ilgili görmeye devam ediyor. Her saç tipine ve ihtiyaca uygun çeşitlilik sunan Ashley Joy, vegan sertifikası ve doğaya saygılı tavrı ile de fark yaratıyor. “Herkes En İyisini Hak Ediyor” mottosu ile ürün çeşitliliğini incelikli bir şekilde geliştirmeye devam eden Ashley Joy, yorgun saçlarınızı eskisinden de güçlü hale getirerek ihtiyaç duyduğu yoğun bakımı eşsiz ürünleriyle sağlıyor.

Bitkisel ve vegan içerikleriyle doğanın özünden ilham alarak saç güzelliğini en saf ve en etkili şekilde destekleyen Ashley Joy, saçlarınızın maruz kaldığı yaz mevsiminin olumsuz etkilerini tek kullanımda bile yok edecek yenilikçi ve etkileyici ürünleriyle yeni sezonda da adından oldukça söz ettirecek. Kendi alanında çığır açan Ashley Joy, saç bakım ritüelinizi adeta şifalandıracak. Ashley Joy Saç Bakım Maskesi, yazın kurutucu etkilerine meydan okurken saç tellerinizin kaybettiği nemi derinlemesine geri kazandıracak. Yoğun Onarıcı Bakım Maskesi ise saçlarınıza adeta bir canlanma ve güç vererek, mat ve cansız görüntüyü unutmanızı sağlayacak. Mor Saç Bakım Maskesi ile saçlarınıza deniz tuzu, klor gibi etkilerin neden olduğu istenmeyen ton değişimlerine veda edecek ve saçlarınızın tonunu yeniden keşfedeceksiniz. Banana Saç Bakım Maskesi ise yaz aylarının yıpratıcı etkilerine meydan okuyarak saçlarınızın uzamasını teşvik edecek ve aynı zamanda güçlü bir görünüm kazandıracak.

Saçlarınızın İhtiyacı Olan Nem Bakımı: Ashley Joy Saç Baskım Maskesi

Ashley Joy Saç Bakım Maskesi, saç sağlığında en büyük etkenlerden biri olan nemsizliğin yol açtığı kırılma ve koparak dökülme sorunlarına karşı etkili bir çözüm sunuyor. Saçların elastikiyetini yitirmesi, bu iki problemle mücadele ederken karşılaşılan zorlukları artırabilir. Ashley Joy Saç Bakım Maskesi içeriğindeki zengin argan yağı sayesinde saçları nemlendiriyor, koruyor ve güçlendiriyor. Özellikle aşırı kuru ve nemsiz saçlara yönelik derinlemesine bir bakım sunarak, saçları canlandırıyor. Her saç tipine uygun olarak tasarlanan bu özel formül, nemsizlikten kaynaklanan problemlere karşı etkili bir çözüm sunuyor.

Saçlarınız Boyadan Yıpranmasın!

Ashley Joy Mor Saç Bakım Maskesi, sarı ve ağartılmış saç renklerinin en sık karşılaştığı sorunlardan biri olan turunculaşmayı etkili bir şekilde nötrleyen özel bir üründür. Tonlama pigmentleri ile zenginleştirilmiş bu mor saç maskesi, saç renklerinin istenmeyen dönüşümlerini düzeltirken, aynı zamanda saçın derinliklerine inen bir beslenme ve bakım sağlar. Ürünün içerdiği aminoasit kompleksi, saça gereken besin maddelerini kazandırarak saçın canlılığını ve parlaklığını artırır. Doğal yağlar arasında yer alan Hindistan cevizi, argan, avokado ve shea yağı gibi özel bileşenler ise saçı nemlendirirken aynı zamanda boyalı saçların gücünü destekleyerek saçlarınıza yeniden canlılık ve güzellik kazandırıyor.

Kökten Uca Yoğun Bakım ve Onarım

Ashley Joy Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi, işlem görmüş ve yaşam gücünü kaybetmiş saçlar için özel olarak formüle edilerek saçlara derinlemesine canlılık kazandırıyor. İçerdiği Sodyum PCA ile saçın doğal nem dengesini korurken, yeşil çay ve at kuyruğu bitkisinin yoğun nem depolama özellikleri sayesinde saçların ihtiyaç duyduğu nemi sağlamada etkili çözüm sunuyor. Biotin, keratin ve argenin gibi güçlü bileşenler ise saçlara sağlık ve elastikiyet kazandırırken, aynı zamanda koparak kırılmaları engelliyor. Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi, saçlarınıza verdiği destek ile yeniden canlılık ve dayanıklılık kazandırmak için etkili bir çözüm sunuyor.

Çok Yönlü Bir Saç Bakımı…

Ashley Joy Banana Saç Maskesi, saç güzelliğine önemli bir katkı sağlayan özel bir ürün olarak dikkat çekiyor. İçeriğinde bulunan Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, argan yağı ve E vitamini saçları derinlemesine nemlendirerek canlandırıyor. Bu etkileyici saç maskesi, saça parlaklık ve dokunulabilir yumuşaklık kazandırmanın yanı sıra, saçın dayanıklılığını, elastikiyetini ve dolgunluğunu artırarak daha ışıl ışıl görünmesini sağlıyor. Muz özleri sayesinde saçları donukluktan kurtararak ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor. Muzun içeriğinde bulunan potasyum, karbonhidrat, doğal yağlar ve vitaminler, saçı nemli tutmanın yanı sıra saç elastikiyetini artırıcı etki gösterirken, saç uzamasını da destekliyor. Ayrıca, kıvırcık, şekil almayan ve cansız saçların görünümünü düzeltme konusunda da yardımcı olan bu ürün saçların doğal güzelliğini ön plana çıkarmak ve saçlarınıza gereken bakımı sağlamak isteyenler için etkili bir çözüm sunuyor.

www.ashleyjoy.com.tr

Instagram: @ashley_joy

Ashley Joy Saç Bakım Maskesi (200 ml) 284,90 TL

Ashley Joy Mor Saç Bakım Maskesi (200 ml) 284,90 TL

Ashley Joy Yoğun Onarıcı Saç Bakım Maskesi (200 ml) 284,90 TL 

Ashley Joy Banana Saç Maskesi (200 ml) 284,90 TL