Çok özel bir teknoloji ile geliştirilen ve Türkiye’de yalnızca, İlkem Öztürk tarafından Etiler’de açılan ve şehrin önde gelen kaliteli yaşam adresi D.O.S.E. Health & Wellness Club’ta yer alan Infrared Sauna yani Kızılötesi Sauna, tatil dönüşü alınan kiloları vermeyi, ve yorgunluğu atarak zinde hissetmeyi sağlıyor. Mutluluğun kaynağı endorfin seviyesini de yükselten Infrared Sauna ile tek seferde 600 kaloriye kadar yağ yakarak kilo vermeye hazır mısınız? 

Yaz mevsimi enerji dolu tatillerin ve açık havada yaşanan keyifli anların tadını çıkarmak için ideal zamanı sağlar ancak tatil sona erdiğinde, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu özeni ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını geri kazanmak büyük önem taşır. Türkiye’de sadece D.O.S.E. Health & Wellness Club’ta bulunan Infrared Sauna yani Kızılötesi Sauna, benzersiz teknolojisi sayesinde tatil sonrası ihtiyacınız olan tazeliği, yenilenmeyi ve canlılığı sunuyor.

Yeni Sezona Mutlu ve Fit Başlamak için…

D.O.S.E. Health & Wellness Club’ta formuna ve güzelliğine özen gösterenlerin favorisi olan Infrared Sauna yani yükseltilmiş doz kızılötesi sauna, geleneksel saunalardan oldukça farklı ve birçok önemli etkiye sahip. Özellikle de “ben sauna sıcağına gelemem, dayanamıyorum, mümkün değil” diyenleri özel havalandırma sistemiyle rahatlatan ve tam da hayallerini yerine getiren Infrared Sauna, kızılötesi ışınlarını kullanarak etraftaki havayı ısıtmadan yani o insanın içini basan ağırlığa neden olmadan, doğrudan vücudu ısıtıyor. Kızılötesi dalga boyları vücudun yumuşak dokusunu geçerek, yaklaşık 3,5 cm.’e kadar deri yüzeyinin altına iniyor. Bu sayede oldukça etkili bir detoks performansı gösteren bu özel terapi, detoksifikasyonun yanı sıra vücutta derin bir rahatlama, kasların gevşemesi, ağrıların giderilmesi, kan dolaşımının iyileştirilmesi, hücre sağlığının desteklenmesi, kalori yakımı, anti-aging gibi ortaya koyduğu birçok özelliğiyle de D.O.S.E. Health & Wellness Club’ın alameti harikalarından biri olarak hayranlık uyandırıyor. 40 dakika boyunca her şeyden uzaklaşarak tam anlamıyla kendinizi ödüllendirdiğiniz ve yazın etkilerinden, aldığınız kalorilerden hızla arındığınız Infrared Sauna terapisinin en keyifli bir diğer yanı, kabindeki uzaktan kumandayla istediğiniz şarkıları çalabilir, gözünüze, modunuza iyi gelen, çakralarınızın dengeli olmasını sağlayan ambiyans ışığının rengini belirleyebilirsiniz. 

Mutluluğun en önemli kaynaklarından biri olan endorfini de artıran D.O.S.E. Health & Wellness Club’taki Infrared Sauna ile tek seansta 600 kaloriye kadar yağ yakacak, yeni sezona yüksek bir modda, zinde ve dinç bir şekilde başlayacaksınız.