Moda ve şehir şıklığını yansıtan koleksiyonlar sunan Nine West’in özel davetlere maskülen modelleriyle eşlik edecek loafer ve topuklu ayakkabı koleksiyonu, şıklığını bir adım öne taşımak isteyen kadınları bekliyor!

Güçlü kadınlardan aldığı ilhamla koleksiyonlarını tasarlayan Nine West, loafer ve gova modelleriyle gündüzden geceye güçlü ve cesur adımlar atmayı seven kadınlara birbirinden zevkli alternatifler sunuyor.

Zarafetin simgesi olan gova modeller, Nine West Yeni Sezon Koleksiyonu’nda farklı renk ve tasarımlarla yer alıyor ve sade kombinlere renk katacak detaylarıyla kadınların şıklığını kusursuzca tamamlıyor. Loafer modeller ise kalın topuk ve kalın taban alternatifleriyle günlük hayatın ve ofis kombinlerinin en şık tamamlayıcısı oluyor.

Uçuş uçuş elbise, etek, gömlek, tulum ve daha birçok kombinin en güçlü parçası olacak bu koleksiyon; hem en özel anlarda hem de günlük hayatta tercih edilecek birbirinden şık model alternatifleriyle Nine West’te sizleri bekliyor!

Nine West’in tüm koleksiyonlarını incelemek ve şıklıkta bir adım önde olmak için Nine West Mağazalarını ve ninewest.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.