Six Senses Spa, tatil sonrası şehre dönenlere özel konaklamalı wellness programları ile misafirlerini ağırlıyor. 

Şehrin Gürültü ve Kalabalığından Uzakta Bir Huzur ve Sağlık Deneyimi

Sıra dışı atmosferi ile şehrin gürültü ve stresinden uzakta, huzurun hakim olduğu kentsel bir inzivaya ev sahipliği yapan Six Senses Kocataş Mansions, Istanbul, yaz tatili sonrası kişiselleştirilmiş wellness programları ile misafirlerini ağırlıyor.  Konaklama dahil 3-5 ve 7 günlük wellness programlarını misafirlerine sunan otel, Conde Nast Traveller tarafından dünyanın en iyileri arasında gösterilen Spa’sında, Ayurveda doktoru tarasından gerçekleştirilen konsültasyon sonrası kişiye özel hazırlanan beslenme, uyku, yoga ve spor programları ile şehirde kentsel bir inziva deneyimi sunuyor.

Ayurveda Doktoru ile Sağlık Taraması

Otelin misafirlerine sunduğu Wellness Konaklama teklifleri, uykudan yogaya, fitness’dan detoksa farklı ihtiyaçlara yönelik olarak hazırlandı. Her biri farklı bakımlar ve uygulamalar içeren bu tekliflerin hepsinde, Ayurveda doktoru tarafından yapılan Six Senses’in imza uygulaması olan sağlık taraması yer alırken kişinin ihtiyacına yönelik olarak beslenme, spor, masaj ve uyku programları yer alıyor.

Uyku, Detoks, Yoga ve Fitness

Uyku paketi, Yoga Nidra, Kişiye Özel Yoga ve Özel Masaj gibi rahatlatıcı aktivitelerin bütününü sunuyorken; Detoks paketi ise Özel Meditasyon, Detoks Masajı, Yoga Bağırsak Temizliği gibi vücudun arınmasını destekleyen deneyimleri dengeli bir şekilde sunuyor. Yoga paketi, Yoga Danışmanlığı, Kişiye Özel Yoga ve Özel Masajlar ile yogaseverlerin rahatlamaları ve arınmaları için ideal bir paket olarak sunuluyor. Bunların yanında daha hareketli misafirler için düşünülen Fitness paketi ise Kondisyon Değerlendirmesi, Özel Fitness Eğitimi ve Özel Vücut Masajı gibi aktif bir yaşam ve spor odaklı aktivitelerle dolu dolu bir içerik sunuyor.

Minik Sürprizler de Unutulmadı

Tekliflerin içeriklerinde misafirlerimiz için ayrıca çeşitli minik sürprizler de sunuluyor. Uyku paketi rezervasyonu yaptıran misafirler için özel hazırlanan bir hoş geldin çantası içinde uykularını daha rahat geçirmelerini sağlayacak uyku ürünleri sunulacak. Detoks teklifi rezervasyonu yaptıran konuklar ise dahil olacakları aktivitelerin ardından hazırlanan detoks suyu veya çay ikramıyla arınmalarını tamamlayacaklar. Yoga teklifi rezervasyonu yaptıran misafirler ise Yoga Arınma  Uygulamalarıyla terapilerini tamamlayabilecekler. Aktif bir yaşam stilinin tutkunu olan Fitness teklifi rezervasyonu yaptıran misafirlerimiz ise Sıcak & Soğuk Taş Terapisi ile spor sonrası rahatlayabilecekler.